ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ήττα με… κάτω τα χέρια για την ΑΕΛ στην Τρίπολη με 2-0 (video)

Χωρίς να απειλήσει καν την εστία του Παπαδόπουλου, η ΑΕΛ επέστρεψε από την Τρίπολη, όπου και ηττήθηκε με 2 – 0 στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής της Super League, χάρις στα τέρματα των Νίκου Καλτσά στο 55ο λεπτό και Μιχάλη Μανιά στο 89ο λεπτό.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα παρουσιάστηκε νωχελική καθ΄ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν θα μπορούσε να πάρει τίποτα περισσότερο από την αναμέτρηση του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με τον Αστέρα να κερδίζει 2 – 0 χωρίς να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Το σκορ για τους Αρκάδες άνοιξε στο 55′ ο Νίκος Καλτσάς μετά από σέντρα του Ρόλε από τα δεξιά. ο Αργεντίνος έκανε μια σέντρα στη καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ, εκεί όπου ο Νίκος Καλτσάς «τρύπωσε» σαν σε προπόνηση και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.

Στο 70′ ο Αστέρας είχε δοκάρι σε σουτ του Τόνσο. Ο Αργεντινός ελίχθηκε ωραία έξω από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΛ, σούταρε με την μπάλα να βρίσκει την εξωτερική πλευρά το αριστερού κάθετου δοκαριού του Κρίστινσον πριν καταλήξει άουτ.

Στο 80′ ο Κενάν Μπαργκάν επιχείρησε ένα σουτ έξω από τη περιοχή του Παπαδόπουλου, με τη μπάλα να καταλήγει στο κέντρο της εστίας στα χέρια του κίπερ του Αστέρα, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα.

Ενώ στο 89′ ο Μιχάλης Μανιάς με πλασέ μέσα από τη περιοχή πέρασε τη μπάλα κάτω από το κορμί του Κρίστινσον, για να διαμορφώσει το τελικό 2 – 0. Μάλιστα ο Μανιάς στο 90’+2′ έχασε και μοναδικό τετ – α – τετ για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των παικτών του Αστέρα, σημαδεύοντας τον Ισλανδό κίπερ της ΑΕΛ, ο οποίος και απομάκρυνε.

Διαιτητική Τριπλέτα: Παπαπέτρου, Κωσταράς, Δημητριάδης.

Οι Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ρόλε (60′ Τσιλιανίδης), Καλτσάς (84′ Μαρτίνεζ), Τόνσο, Ματρικάρντι, Μανιάς (90’+3′ Φερνάντεθ).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Πίτι (67′ Σαχίτι), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Χούμπτσεφ, Νούνιτς (84′ Κούνιτς), Γρομητσάρης, Φατιόν, Χοτζάλι (72′ Μπαργκάν).

video: novasports.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις