ΕΛΛΑΔΑΘΕΣΣΑΛΙΑ

Φθιώτιδα: Σκοτώθηκε 38χρονος σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 00:45’ ξημερώνοντας Σάββατο (24/11) στην 2η χ/θ της επαρχιακής οδού Θεολόγου – Μαλεσίνας.

Δυστυχώς ένας νέος άνθρωπος 38 ετών έχασε τη ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία. Πρόκειται για έναν Αλβανό υπήκοο που έμενε χρόνια με την οικογένειά του στη χώρα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το ΙΧΕ που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας κινούνταν προς Μαλεσίνα, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη δεξιά και βρέθηκε στην αυλή σπιτιού παρασύροντας την περίφραξη και τα δέντρα που υπήρχαν σε αυτό.

Η πρόσκρουση του πάνω στα σταθερά αντικείμενα ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια και να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο με ένα όχημα και δύο πυροσβέστες. Δυστυχώς ο άνδρας παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το ΑΤ Λοκρών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή, καθώς και τοξικολογική εξέταση για τη διερεύνηση των αιτιών της θανατηφόρας εκτροπής.

lamiareport.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις