ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Ο Γ.Γ. Αθλητισμού Τζ. Συναδινός από τη Λάρισα: Πρωταγωνιστές να είναι οι αθλητές και οι προπονητές, όχι οι παράγοντες (φωτο)

Διημερίδα με θέμα τον αθλητισμό και την υγεία ξεκίνησε σήμερα στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής-Γ.Ι.Κατσίγρα στη Λάρισα την οποία διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής,Νομαρχιακό Τμήμα Λάρισας .

Σε μια γεμάτη αίθουσα κυρίως από γυμναστές φυσικής αγωγής, συζητήθηκε το ενδιαφέρον θέμα  παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Τζούλιους Συναδινού, οποίος μίλησε στην διημερίδα, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κ. Συναδινός στην ομιλία του μεταξύ άλλων επισήμανε ότι επί θητείας του έγινε η κάρτα υγείας του αθλητή, ένα πολύ σημαντικό έργο, όπως σημείωσε, υπογραμμίζοντας επίσης, πως ο αθλητισμός ήταν εκείνος που κράτησε ενωμένη την κοινωνία στην  περίοδο της κρίσης παρά τα προβλήματα.

Έκανε λόγο για τους Ολυμπιονίκες και τους αθλητές, σημειώνοντας πως έχουν εξοφληθεί τα πριμ του 2011. Τέλος υπερτόνισε ότι θα πρέπει στον αθλητισμό πρωταγωνιστές να είναι οι αθλητές και οι προπονητές και όχι οι παράγοντες».

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις