ΛΑΡΙΣΑ

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Λαρίσης την Κυριακή στην Αγιά

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Αγιάς και συγκεκριμένα στην οδό Λαρίσης από τη συμβολή της με την οδό Ευρυμενών έως τη συμβολή της με την Δημητρίου Αγραφιώτη με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στο ανωτέρω τμήμα της οδού, για χρονικό διάστημα από Τρίτη (27-112018) έως και Πέμπτη (29-11-2018), λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής αγωγού φυσικού αερίου, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Ε.Δ.Α. Θεσσαλίας και ενδεικτικά μέσω των οδών Ευρυμενών -Αγίων Αγιώτων

Οι αναγκαίες παρεμβάσεις για την υλοποίηση των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (π.χ. τοποθέτηση και εφαρμογή κατάλληλης οριζόντιας & κατακόρυφης σήμανσης, χρήση κατάλληλων υλικών και η εφαρμογή τους, κλπ) να είναι σύμφωνες με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με τις προδιαγραφές του ΟΜΟΕ-ΣΕΕΟ και τις ισχύουσες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις