ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βολιώτης κατηγορείται πως ασελγούσε στη μικρή του κόρη!

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε, σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου σε βάρος Βολιώτη, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανήλικου και της κατάχρησης σε ασέλγεια ανήλικου κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές της Θεσσαλίας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη κατά Βολιώτη, ηλικίας 35-40 χρόνων, πατέρα δύο παιδιών, για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου προσώπου, που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του, επίσης κατ’ εξακολούθηση. Και τα δύο αδικήματα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αποπλάνησε την 10χρονη περίπου κόρη του, ενώ τον μήνυσε γι’ αυτή του την πράξη η σύζυγός του, που φέρεται να πληροφορήθηκε το περιστατικό από τον 12χρονο περίπου γιό τους…
Η υπόθεση φέρεται να έχει παραπεμφθεί στην κύρια ανάκριση, οπότε και αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ο φερόμενος ως δράστης των αδικημάτων, που φέρονται να τελέστηκαν το τελευταίο εξάμηνο, στο σπίτι της οικογένειας, στο Βόλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πατέρας φέρεται να εκμεταλλευόταν τις συχνές απουσίες λόγω εργασίας της συζύγου του, για να προβαίνει στις πράξεις, για τις οποίες κατηγορείται.

Ο γιός του ζευγαριού φέρεται να είχε αντιληφθεί τι συνέβαινε εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα μπόρεσε να μαρτυρήσει στην 30χρονη περίπου μητέρα του, καθώς φέρεται να ήταν έτοιμος ψυχολογικά. Ο κατηγορούμενος είναι ο φυσικός πατέρας της 10χρονης περίπου μαθήτριας, που φέρεται να εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Σχετικά η Εισαγγελία, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να ολοκλήρωσε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, λόγω της φύσης της υπόθεσης, η οποία και ολοκληρώθηκε τις τελευταίες ημέρες, οπότε και προχώρησε στην άσκηση της δίωξης. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ελήφθησαν καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους, ενώ με το πέρας της κύριας ανάκρισης θα κριθεί αν ο πατέρας θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τα αδικήματα της αποπλάνησης ανήλικου και της κατάχρησης σε ασέλγεια επισείουν ποινές κάθειρξης από 10 μέχρι 20 χρόνια, εφόσον φυσικά στο Κακουργιοδικείο κριθεί ένοχος ο κατηγορούμενος.
Σημειώνεται ότι μεταξύ των δύο συζύγων, όπως έγινε γνωστό, φέρεται να υπάρχει και αστικής φύσεως δικαστική απόφαση ασφαλιστικών μέτρων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις