ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο κυνηγός που είχε τραυματιστεί όταν στηρίχθηκε στο όπλο του!

Ο άτυχος κυνηγός γλίστρησε και ενστικτωδώς έβαλε για στήριγμα το όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Δεν τα κατάφερε τελικά ο 61 ετών Λαμιώτης, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο κυνήγι το πρωί της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου και μετά από 8ημερη μάχη σε κρεβάτι της ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ήταν γνωστός στην πόλη της Λαμίας από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, κάνοντας πολλούς φίλους, οι οποίοι πάντα μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές του αλλά κυρίως για την ποιότητα του χαρακτήρα του.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί στα αγαπημένα του κτήματα  που διατηρούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ηράκλεια, ενώ το κυνήγι αποτελούσε διέξοδο στην καθημερινότητά του. Το μοιραίο πρωινό είχε ξεκινήσει με τους φίλους του για κυνήγι στην Οίτη κοντά στην Παύλιανη.

Όπως πρόλαβε ο ίδιος να ενημερώσει την παρέα του, γλίστρησε σε κάποιο σημείο κι αντανακλαστικά έβαλε το όπλο του να στηριχθεί το οποίο και εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντάς τον στην λεκάνη και στην κοιλιά.

Η παρέα του κατόρθωσε να τον βγάλει στο δημόσιο δρόμο από όπου τον παρέλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ. Στο Νοσοκομείο Λαμίας οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Εισήχθη σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ όπου τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος τους ανθρώπους που τον γνώριζαν.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 16:30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ξηριωτίσσης Λαμίας του Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Πηγή: LamiaReport

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις