ΛΑΡΙΣΑ

Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L.: «Ο δήμος Λαρισαίων μας γύρισε την πλάτη…»

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος ο δήμος Λαρισαίων δεν παραχώρησε σε καμία χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του, έναν χώρο για να φιλοξενηθεί το καθιερωμένο Βazaar του σωματείου, σχολιάζει το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη θλίψη αλλά και δικαιολογημένη αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε (προς μεγάλη μας έκπληξη) ότι ο Δήμος Λαρισαίων έκρινε φέτος περιττό και ανούσιο να μας παραχωρήσει έναν υποτυπώδη χώρο στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του, όπως έκανε κάθε χρόνο (π.χ. Παραδοσιακό χωριό ή Πάρκο των ευχών)για να φιλοξενηθεί το καθιερωμένο Βazaar του σωματείου μας.

Για πρώτη φόρα λοιπόν στρέφει την πλάτη σε μια σημαντική εθελοντική δράση, που πέρα από την ηθική της ποιότητα, φιλοδόξει να καλύψει το κενό της πλήρους απουσίας του δήμου σε θέματα περίθαλψης των αδέσποτων ζώων  (όπως προβλέπει ο Ν. 4039/2012). Προσδοκούμε την αναθεώρηση της στάσης του, διαφορετικά κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ σε εσάς, όποιος έχει τη δυνατότητα να μας βοηθήσει παραχωρώντας μας έναν ιδιόκτητο χώρο στο κέντρο της πόλης για 5 μέρες το μήνα Δεκέμβριο (π.χ. κάποιο μαγαζί.), ώστε να συγκεντρωθούν λίγα χρήματα για τον σκοπό μας.

Αν κάποιος επιθυμεί να μας βοηθήσει παρακαλούμε ας καλέσει στα τηλέφωνα 6948882872 και 6993905278 ή ας στείλει mail στο dogs.adoptions@gmail.com».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις