ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ευχαριστίες για την επιτυχία της εκδήλωσης – αφιέρωμα στον Μπέρτολτ Μπρεχτ   

Η Δημοτική  Βιβλιοθήκη Λάρισας και οι Λέσχες Πολιτισμού  Δήμου Λαρισαίων, στα πλαίσια της εκδήλωσης-αφιέρωμα: ¨Εγώ ο Μπέρτολτ Μπρεχτ  στην Λάρισα…¨   για τα 120 χρόνια από την γέννηση του, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, θέλουν να ευχαριστήσουν τους: κ.Βαγγέλη Κολώνα για την σκηνοθεσία, κ.Δημήτρη Καρβούνη για την μουσική διεύθυνση, την Μικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, το Μουσικό Σύνολο ¨Ενωδεία¨ και την σολίστ κ. Αμαλία Σδρόλια.

Την κ.Ράνια Τσοχατζή για την μελοποίηση ποιημάτων του Μπρεχτ και τον κ. Θοδωρή Κανάκη για την απόδοση τους.

Την κ. Μπέττυ Μαγρίζου για την αφήγηση μονόπρακτου, την κ. Χρυσούλα Χρήστου, τον κ. Γιώργο Παπαδόπουλο για την απαγγελία ποιημάτων .

Τους τραγουδιστές κ. Αλέξανδρο Τσιωνά , κ.Μαριάννα Ζάχου και τους μουσικούς κ. Ιωάννα Σιοπούδη και κ.Σπύρο Καβαλιεράτο. Την κ.Κωνσταντίνα Καρυδάκη για τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε  ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΔΩΛ κ. Ν. Καλτσά,  τον διευθυντή κ. Απ. Αλεξίου και τους υπαλλήλους και τους τεχνικούς  του Ωδείου Λάρισας για την βοήθειά τους. Τέλος ευχαριστούμε το κοινό της Λάρισας που παρακολούθησε την εκδήλωση γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του Ωδείου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις