ΛΑΡΙΣΑ

Απίστευτη καταγγελία από υπάλληλο στη Λάρισα: Με απέλυσαν επειδή ήμουν χωρισμένη με 2 παιδιά

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μέσω Facebook η Κωνσταντίνα Μπάρδα. Σύμφωνα με αυτή, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μέσα σε λίγες ημέρες έπειτα από ανελέητο bullying από τον προϊστάμενό της επειδή ήταν μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη και χωρισμένη δύο φορές.

Σε επικοινωνία της με το Πρώτο Θέμα, περιέγραψε πώς είχαν τα πράγματα στο κατάστημα λιανικής πώλησης ρούχων μεγάλης αλυσίδας στη Λάρισα όπου κλήθηκε να εργαστεί. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, στις αρχές του μήνα, κατά την πρόσληψή της, ο προϊστάμενός της προχώρησε σε ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου, άσχετες με την εργασία. Η καταγγέλλουσα τον ενημέρωσε για την οικογενειακή της κατάσταση και τότε το σχόλιο του προϊσταμένου ήταν: «Αν μάθουν οι άλλες κοπέλες στη δουλειά ότι έχεις παντρευτεί δύο φορές, θα λένε διάφορα για εσένα».

Όπως πιστεύει η ίδια, η αιτία αυτής της συμπεριφοράς,  που δέχθηκε, ήταν το γεγονός ότι έχει παντρευτεί δύο φορές. Κάτι που της είχε πει και ο προϊστάμενός της ότι θα της δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν περίμενε όμως ότι αυτό θα συμβεί από τον ίδιο, όπως λέει. «Με τις άλλες κοπέλες δεν είχα πρόβλημα. Όταν πήγα να υπογράψω την παραίτησή μου, η κοπέλα στο γραφείο προσωπικού έκλαιγε. Όπως έμαθα, η πληροφορία ότι είχα παντρευτεί δύο φορές στη ζωή μου, είχε κυκλοφορήσει γενικώς στην εταιρεία» λέει η ίδια.

Πηγή: athensvoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις