ΛΑΡΙΣΑ

6η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς στον δήμο Τεμπών

Την 6η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς, διοργανώνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο Δήμος Τεμπών σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠΕΠ την τοπική  κοινότητα Γόννων  και την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Λάρισας.

Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η γιορτή ελιάς με σκοπό την ανάδειξη και προβολή τόσο της περιοχής όσο και των προϊόντων της ελιάς και του λαδιού, ετσι ώστε να ωφελήσει την οικονομία της περιοχής και να αποτελέσει κοινό τόπο συνάντησης αγροτών, εμπόρων, ελαιοπαραγωγών, τυποποιητών και επιστημόνων από την ευρύτερη περιοχή του νομού.

Η διήμερη γιορτή θα περιλαμβάνει επιμορφωτική ημερίδα για τους αγρότες-ελαιοπαραγωγούς, περίπτερα έκθεσης αγροτικών προϊόντων της περιοχής καθώς και τοπικών φορέων, πολιτιστικές εκδηλώσεις και έκθεση φωτογραφίας .
Στο αμέσως επόμενο  διάστημα θα ανακοινωθεί και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 6η Πανδημοτική Γιορτή Ελιάς.
Για αυτό τον λόγο την Τρίτη το απόγευμα  πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στο πρώην δημαρχείο  Γόννων με τους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται  με σκοπό τον συντονισμό και την σωστή διοργάνωση του διήμερου για την γιορτή ελιάς.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκε η  αντιδήμαρχος κα Γεωργία Τσιόπα , ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας,ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γόννων κ.Γεώργιος Μπανιώρας,ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου -Λαογραφικού μουσείου Γόννων  κ.Βασίλης Καραβιδές, μέλη της  ομάδας Παραγωγών  , τυποποιητές, παραγωγοί της περιοχής,η πρόεδρος και αντιπρόεδρος του νεοσύστατου Συλλόγου Γυναικών Γόννων κα Χρύσα Δήμου και Μαρία Καρατόλιου,μέλη συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις