ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρωταθλήτρια του 7ου τουρνουά Spash η μικρή παιδικά ομάδα πόλο της Ν.Ε.Λ

Εντυπωσιάκη η παρουσία της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας στο 1ο επίσημο τουρνουά της χρονιάς για την ομάδα υδατοσφαίρισης της Μίνι Παίδων, καθώς κατέλαβε, αήττητη, την 1η θέση στην κατηγορία της!

Το πείσμα, η επιμονή και η προσήλωση των προπονητών, των αθλητών και των γονιών έφερε και για τη φετινή χρονιά, πολύ νωρίς, ευχάριστα αποτελέσματα!

Η παρουσία του τοπκού συλλόγου στο 7οSplashMiniTournament, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο από πλευράς συμμετοχών με 44 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ήταν ιδανική και γεμίζει το σύλλογο με ενέργεια για τη μεγάλη και δύσκολη σεζόν που υπάρχει μπροστά.

Ακόμη μια σεζόν η Μίνι Παίδων πόλο της Ν.Ε.Λ δείχνει από νωρίς τη δυναμική της! Σε ένα τουρνουά με παρόντες όλους τους μεγάλους συλλόγους, η Λαρισινή ομάδα έκανε το πέντε στα πέντε, πετυχαίνοντας συνολικά 88 γκολ!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Ν.Ε.Λ 25 – 2 ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

Οκτάλεπτα: 9-1, 7-0, 6-0, 3-0 Σκόρερ: Μότσιας 1, Ζέππος 1, Παπαδημητρίου 1, Ζαχόπουλος 14, Παπαδημητρίου Σ. 1, Μπανάσιος 5, Τσιότρας 2.

Ν.Ε.Λ 29 – 2 Ν.Ε.Π

Οκτάλεπτα: 8-1, 6-1, 7-0, 8-0 Σκόρερ: Γαλανόπουλος 1, Χρονόπουλος 1, Ζέππος 2, Παπαδημητρίου 1, Ζαχόπουλος 10, Παπαδημητρίου Σ. 2, Μπανάσιος 3, Αντωνιάδης 2, Τσιότρας 7.

Ν.Ε.Λ 13 – 3 Βουλιαγμένη

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 3-2, 4-0 Σκόρερ: Ζαχόπουλος 11, Παπαδημητρίου Σ. 1, Μπανάσιος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5 – 11 Ν.Ε.Λ (Ημιτέλικος)

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-3, 2-3, 1-3 Σκόρερ: Μότσιας 2, Ζαχόπουλος 8, Μπανάσιος 1.

Ν.Ε.Λ 10 – 7 Ν.Ο.Π (Τελικός)

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 2-3, 4-0 Σκόρερ: Ζαχόπουλος 8, Μπανάσιος 1, Τσίοτρας 1

Οι αθλητές της Μίνι Παίδων που συμμετείχαν στο 7οSplashTournament

XATZINAΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΜΟΤΣΙΑΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΠΠΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤ, ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΓΚΑΝΤΖΟΣ, ΤΣΙΟΤΡΑΣ, ΑΛΜΑΝΤΑΡΙΩΤΗΣ.

Προπονητής:ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Βοηθός προπονητή:ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λαρισαίος αθλητής Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος με 51 γκολ στο ενεργητικό του και με μέσο όρο 10.2 γκολ ανά αγώνα, αναδείχτηκε, δίκαια, πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά στην κατηγορία του, όπως επίσης και MVPτου τελικού της κατηγορίας. Η απονομή των βραβείων έγινε από το Νίκο Βενετόπουλο, προπονητή της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης παίδων.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας κατέβηκε στο 7οSplashκαι με 2η ομάδα στην κατηγορία Μίνι Παίδων, όπου μικρότεροι αθλητές κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες μέσω της συμμετοχής τους σε επίσημη διοργάνωση και υποστήριξαν με πάθος τη βασική ομάδα, η οποία στέφτηκε πρωταθλήτρια!

Στη 2η ομάδα συμμετείχαν οι αθλητές: ΓΚΑΝΤΖΟΣ, ΔΗΜΟΥ Λ., ΝΟΥΛΑΣ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΟΥ Σ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΡΑΜΠΑΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΟΛΕΤΣΟΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΘΟΛΙΩΤΗΣ, ΑΛΜΑΝΤΑΡΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις