ΛΑΡΙΣΑ

Ο Μπαρτζώκης “πέταξε έξω από το γραφείο του” πρώην στελέχη του Διαμάντου και τον καλεί σε συνεργασία – Του δίνει και το… τηλέφωνό του!

Με πολλές αιχμές αλλά και απειλές για “αποκαλύψεις” ο πρώην γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας και επικεφαλής της “Ταυτότητας Πόλης” Γιώργος Μπαρτζώκης, καλεί σε κοινή κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές, τον επικεφαλής της “Νέας Λάρισας”, Ντίνο Διαμάντο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπαρτζώκη: “Αγαπητέ Ντίνο (Διαμάντο), Συμπαραστέκομαι ειλικρινά στην δοκιμασία που σου έβαλαν οι 16 πρώην υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι σου και με τόσο μεθόδευση και επικοινωνία καλά οργανωμένη πρόβαλλαν στην Λαρισαϊκή κοινωνία.

Η ΛΑΡΙΣΑ χρειάζεται μία ΝΕΑ σελίδα στις σχέσεις υποψηφίων και ψηφοφόρων. Η κατευθυνόμενη ομαδική επιστολή των 16 εναντίον σου ήταν ένα δείγμα της οπισθοδρόμησης των υποψηφίων που έχουν ιδιοτέλεια.

Η Αχαριστία και η Προδοσία των ιδανικών, των σχέσεων με τον Αρχηγό τους είναι από τα πιο βαριά αδικήματα στην κοινωνία μας.

Αυτοί όμως που ως ηθικοί αυτουργοί αυτής της συμπεριφοράς (στις εκλογές δε των ΗΠΑ ελέγχονται αντίστοιχες) κρύβονται σε σκοτεινά δωμάτια που εγώ όμως γνωρίζω και έως τις Δημοτικές εκλογές του 2019 θα αποκαλύψω και θα πω πολλά και σημαντικά φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη. Ειδικά δε αν η εξάρτηση και η ασθένεια που φημολογείται στην μικρή πόλη της ΛΑΡΙΣΑΣ είναι αληθή γεγονότα με  βάση και ιατρικά και αστυνομικά ντοκουμέντα!!!

Κάποιοι από αυτούς που σε προσέβαλαν βάναυσα ήρθαν και ζήτησαν από εμένα να τους εντάξω ως υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της Ταυτότητας. Σε ενημερώνω ότι τους πέταξα έξω από το δικηγορικό γραφείο μου και τους είπα ότι κανένα σοβαρό ψηφοδέλτιο δεν θα τους εντάξει μέσα του και αυτό μένει να το δούμε. Τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ποτέ δεν τους παίρνεις κοντά σου γιατί σε μία δύσκολη στιγμή θα κάνουν τα ίδια και σε εσένα! Αυτό βέβαια δεν το έκανες στις εκλογές του 2014 με 2 πρώην υποψηφίους της Ταυτότητα Πόλης , αλλά δεν πειράζει τους είδες τι ψήφους πήραν!

Αυτό όμως που προέχει είναι η ΕΝΩΣΗ των δυνάμεων μας για να κάνουμε ένα ΑΛΜΑ Ταυτότητας  προς το φωτεινό το ΝΕΟ , το καινούργιο και να αφήσουμε τις σταθερές προβλέψεις και τα καπελώματα στο Ντουλάπι του παρελθόντος.

Εμείς Ντίνο θα στηριχθούμε στις δυνάμεις του κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ στο οποίο αυτήν την εποχή έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος , κόμματος ειδικού σκοπού που θα κάνει φοβερή και δυνατή εμφάνιση στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου  2019, ίδια ημέρα με δημοτικές.

Σε θυμάμαι και έχω και το βίντεο της ανακοίνωσης τη υποψηφιότητας του το 2010 που τελικά δεν επιτευχτεί μετά από αντιδράσεις του κόμματος που τότε ακολουθούσες και ήταν ένα μεγάλο δικό σου λάθος, ενώ εμείς με την Ταυτότητα Πόλης αντιστρέφοντας τις προβλέψεις των πολιτικάντηδων της πόλης και της  εποχής εκείνης όχι μόνο κάναμε ψηφοδέλτιο αλλά μπήκαμε στο δημοτικό συμβούλιο και αναλάβαμε με ψηφοφορία ως ελάσσων αντιπολίτευση τη γραμματεία του.

Σε καλώ ΜΑΖΙ να πορευτούμε και φανερά σου δίνω το κινητό μου τηλέφωνο 6977417052 να βρεθούμε ΑΜΕΣΑ και να τους αποδείξουμε ότι πρώτα ασχολούμαστε με τα κοινά της ΛΑΡΙΣΑ μας , όχι για να πάρουμε καρέκλες, αλλά γιατί γουστάρουμε και αγαπάμε την ΠΟΛΗ και τους ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ.

Τα κόμματα του ΧΘΕΣ που μας έφεραν στην χρεωκοπία να πάνε αλλού να τσιμπολογήσουν ψήφους.

ΕΔΩ είναι ΛΑΡΙΣΑ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ

Επικεφαλής Ταυτότητα Πόλης

Πρόεδρος Ελληνοαμερικάνικου Συνδέσμου

Πρόεδρος κόμματος ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις