ΛΑΡΙΣΑ

Αυτόνομη πορεία στις επόμενες δημοτικές εκλογές προαναγγέλλει ο Διαμάντος

Την ώρα που μαίνονται τα σενάρια περί συνεργασίας με την παράταξη του δημάρχου Λάρισας κ. Απόστολου Καλογιάννη, την αυτόνομη πορεία της “Νέας Λάρισας” στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοινώνει με δήλωσή του ο επικεφαλής της, Ντίνος Διαμάντος.

Αναλυτικά ο κ. Διαμάντος αναφέρει στη δήλωσή του τα εξής: “«Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους 16 ανθρώπους για το ότι συμπορευτήκαμε το 2014. Εξακολουθώ να τους εκτιμώ προσωπικά. Και έχω την αίσθηση ότι θα ξαναβρεθούμε, υπερβαίνοντας τις σημερινές τους δυσκολίες και ανησυχίες.

Θέλω όμως να τους ευχαριστήσω και για ένα ακόμα πιο σημαντικό λόγο: διότι, με την κίνησή τους αυτή έκαναν ακόμα πιο ξεκάθαρο στην τοπική κοινωνία το μήνυμα που δημόσια κατέθεσα πριν λίγο καιρό και είχε αποδέκτες προς κάθε κατεύθυνση. Ένα μήνυμα για ένα ΑΛΜΑ εμπρός για τη Νέα Λάρισα. Με ένα απόλυτα διαυγές Αυτοδιοικητικό στίγμα χωρίς αστερίσκους. Που θέτει αυτόματα εκτός, οποιονδήποτε προτάσσει άλλες προτεραιότητες (κομματικές ή προσωπικές) έναντι της μοναδικής που θέσαμε το 2014 και θέτω και σήμερα: μία ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα από ένα Ανεξάρτητο Λαρισαϊκό Μέτωπο Αυτοδιοίκησης για τη Νέα Λάρισα που θα συμμετάσχει αυτοδύναμο στις εκλογές του Μαΐου».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις