ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αύριο περιμένει η ΑΕΚ τα μαντάτα από την UEFA ενόψει Άγιαξ

Αγωνία υπάρχει στην AEK για την απόφαση της UEFA, λόγω των καπνογόνων, των αντικειμένων που πετάχτηκαν, αλλά και τους μπλοκαρισμένους διαδρόμους στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν βγει ακόμα τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Άγιαξ, που θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση της Ένωσης θα εξεταστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA αύριο, Πέμπτη 22 Νοεμβρίου με την ΑΕΚ να κινδυνεύει με καμπάνα. Οπότε αύριο θα γνωρίζει και η ΑΕΚ τις λεπτομέρειες και θα ανακοινώσει τα πάντα αναφορικά με τα εισιτήρια του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ. Παράλληλα, αναμένεται να δώσει πληροφορίες και για τα εισιτήρια της τελευταίας αγωνιστικής με την Μπενφίκα στην Λισαβόνα στις 12 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα , η UEFA ανακοίνωσε την ημερομηνία ακρόασης της ΑΕΚ (13 Δεκεμβρίου) για το γεγονός ότι οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» πλήρωσαν εισιτήριο σε τιμή των 15 ευρώ, ενώ οι Βαυαροί στην τιμή των 35 ευρώ. Μάλιστα, οι οπαδοί της Μπάγερν διαμαρτυρήθηκαν με πανό για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι οι οπαδοί της στο Μόναχο πλήρωσαν πολλά περισσότερα σε σχέση με τους Γερμανούς στην Αθήνα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις