ΛΑΡΙΣΑ

Προληπτικές εξετάσεις σε εργαζόμενους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Λάρισα

Κατόπιν πρωτοβουλίας και ενεργειών του Προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν.Λάρισας, το διήμερο 12 και 13 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του 303 ΠΕΒ, οι παρακάτω προληπτικές εξετάσεις :

• Έλεγχος αναπνευστικής λειτουργίας (σπιρομέτρηση)

• Μέτρηση οστικής μάζας (έλεγχος για οστεοπόρωση σε γυναίκες και άνδρες που πληρούν τα σχετικά κριτήρια)

• Αιματολογικές εξετάσεις (βιοχημικές).

• Μαστογραφία (πρόληψη καρκίνου του μαστού).

Οι παραπάνω εξετάσεις αποτελούν συνέχεια της άριστης συνεργασίας ανάμεσα στην 5η ΥΠΕ και στο Σύλλογο Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν. Λάρισας και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα εξετάσεων του προσωπικού για το τρέχον έτος.

Στις παραπάνω εξετάσεις υπεβλήθησαν όσα μέλη του Συλλόγου εκδήλωσαν την σχετική επιθυμία καθώς και αντίστοιχο Στρατιωτικό προσωπικό, ενώ υπήρχε η δυνατότητα στις εξετάσεις Μαστογραφίας να υποβληθούν και σύζυγοι του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού του Εργοστασίου.

Κατά την παραμονή των Μονάδων, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη των Μονάδων, κ. Μαυρουδή Μαρία για την δραστηριότητα των Κινητών Μονάδων της 5ης ΥΠΕ στις δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές καθώς και το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν. Λάρισας επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Δκτη της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλαδας κ. Νέστορα Αντωνίου, την κ. Στέλλα Ντόκλη υπεύθυνη για τον προγραμματισμό διάθεσης της Μονάδας, καθώς και προς τον Δκτη του 303 ΠΕΒ Σχη(ΤΧ) κ. Τρικάζη Παναγιώτη για την διάθεση του απαραίτητου χώρου για την πραγματοποίηση των εξετάσεων.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στο σύνολο του προσωπικού των Κινητών Μονάδων, για την υψηλή του κατάρτιση καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση των εξετασθέντων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις