ΛΑΡΙΣΑ

Με μία βροχούλα δημιουργήθηκε λίμνη νερού στα ολοκαίνουρια έργα του κέντρου της Λάρισας; (φωτό)

Πολλά ερωτηματικά δημιουργούν οι παρακάτω εικόνες που λήφθηκαν προχθές Κυριακή στο κέντρο της Λάρισας. Μία λίμνη νερού στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου με Νικηφόρου Μανδηλαρά. Δύο δρόμοι δηλαδή που ακόμη δεν έχει στεγνώσει το… τσιμέντο και η άσφαλτος από τα έργα ανάπλασης του κέντρου.

Κι όμως, το νερό κάπως… κατάφερε να μην αποστραγγιστεί και να λιμνάσει πάνω στη νέα άσφαλτο. Το πλέον παράξενο όμως είναι πως δεν επρόκειτο για κάποια νεροποντή, αλλά για μία συνηθισμένη χειμωνιάτικη βροχή.

Τι θα συμβεί λοιπόν εάν η ένταση της βροχής είναι μεγαλύτερη, σ’ αυτές της ολοκαίνουριες υποδομές; Κάθε απάντηση δεκτή από τους ιθύνοντες. Δείτε τις φωτογραφίες:

Η απάντηση του Δήμου Λάρισας

Σχετικά με το θέμα ο Δήμος Λάρισας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει τα εξής:

Κάθε καλόπιστος, απ΄ αυτούς που δεν επιδιώκουν να  ανακαλύψουν κακοτεχνίες και προβλήματα στα νέα έργα στο κέντρο που αλλάζουν την φυσιογνωμία της πόλης, εάν έκανε τον κόπο να προσέξει  λίγο καλύτερα, θα «ανακάλυπτε»  ότι  στο σημείο που δημιουργήθηκε η «λίμνη»,  υπήρχε σχάρα του δικτύου ομβρίων, που προφανώς βούλωσε από τα φύλλα των δένδρων.

Σημειώνουμε, με την ευκαιρία, ότι το δίκτυο ομβρίων της οδού Ηλιοδώρου, όπου ανήκει η συγκεκριμένη σχάρα, θα ανακατασκευαστεί με την έναρξη της εργολαβίας ανάπλασης της οδού που ακολουθεί.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις