ΛΑΡΙΣΑΜΟΔΑ

Λάμψη, ομορφιά και μόδα στο «Beauty and Fashion Exclusive Seminar» που έγινε για πρώτη φορά στη Λάρισα από το IEK AKMH (φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε το ΙΕΚ AKMH στη Λάρισα το απόγευμα της Τρίτης, ένα ξεχωριστό event, το “Beauty and Fashion Exclusive Seminar“, υπό την επιμέλεια της professional make-up artist Βασιλικής Λειβαδιώτη, στο campus ευρωπαϊκών προδιαγραφών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και η ταλαντούχα make-up artist Βασιλική Λειβαδιώτη σχεδίασαν και έκαναν πραγματικότητα την πρωτοποριακή ιδέα του «Beauty and Fashion Exclusive Seminar», με το βλέμμα πάντα στραμμένο στις πραγματικές ανάγκες της βιομηχανίας και των επαγγελματιών του τομέα της ομορφιάς, αλλά και με την προσοχή εστιασμένη στις σύγχρονες τάσεις που επικρατούν διεθνώς στις μεγάλες πρωτεύουσες του στυλ, όπως το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη.

Στο γεμάτο λάμψη και glamour event, τα μοντέλα αφέθηκαν στα χέρια της ομάδας του Beκουτί και του Γιάννη Πραντσίδη για το hairstyling, η Dos Cosmetics επιμελήθηκε επιμεληθεί το skincare, η Inglot θα μας μάγεψει με τα νέα trends στο μακιγιάζ και η Tsarina Boutique, θα είχε την επιμέλεια στα outfits και το styling! Την απόλυτη λάμψη στη βραδιά θα έδωσαν τα κοσμήματα SWAROVSKI, ενώ το Efilial Travel μας ταξίδεψε με εικόνες από όλο τον κόσμο!
…Και όλα αυτά με τη συνοδεία απολαυστικών cocktails,που δημιουργήθηκαν από το Las Ramblas Coffeebar αποκλειστικά για τους παρευρισκόμενους στο μοναδικό event.

Special Guest Artist: ARFS TATTOO / Πάτας Λευτέρης

Παρουσίαση: Χρήστος Ζηπέλας

Φωτογραφική κάλυψη: Tloupas Photography and Decoration

Ο Στέργιος Παπαευθυμίου (Υπεύθυνος Ανάπτυξης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Λάρισα), τόνισε: «Πρόκειται για ένα event που έχει εμπλέξει αρκετά τμήματα και αρκετούς σπουδαστές από τα τμήματα κομμωτικής, Fhasion designer, αισθητικής, φωτογραφίας και σε συνεργασία με επαγγελματίες όπως η κ. Βασιλική Λειβαδιώτη που επιμελήθηκε όλη αυτή την εκδήλωση, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια άλλη οπτική στους σπουδαστές μας από όλα τα τμήματα, ακόμη και από εκείνους της μαγειρικής ή των ξενοδοχειακών υπαλλήλων, ώστε να έχουμε μια εμπλοκή όσων περισσότερων τμημάτων γίνεται.

Παρουσιάσαμε λοιπόν μακιγιάζ σε διαφορετικά πρόσωπα, σε συνεργασία με έναν οίκο μόδας στη Λάρισα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και σε όλο τον κόσμο. Έγινε λοιπόν ένα μάστερ κλας αισθητικής με την κ. Λειβαδιώτη σε συνεργασία με την τομεάρχη κ. Μπότη, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα κοινό που θα πάει ένα βήμα πιο πάνω παρακολουθώντας αυτό το μάθημα, το επόμενο διάστημα, 50 ωρών για να μπορέσουν να πάρουν μεγαλύτερα εφόδια για την επαγγελματική τους εξέλιξη».

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις