ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανάβουν τα φώτα, αρχίζει η γιορτή! Με τη Μελίνα Ασλανίδου στην Κεντρική πλατεία

Mε το καθιερωμένο  Άναμμα των Φώτων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική πλατεία την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, ξεκινά επισήμως το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η Φιλαρμονική του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Η Φιλαρμονική θα ξεκινήσει από το Μύλο του Παππά, θα περάσει από δρόμους και πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου, για να καταλήξει στη πλατεία με μελωδίες στο κλίμα των ημερών.Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης θα απευθύνει ευχές, θα αναφερθεί στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων και θα αρχίσει η γιορτή που θα κρατήσει έναν ολόκληρο μήνα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Μελίνας Ασλανίδου.

ΗΜελίνα Ασλανίδου έχει στις αποσκευές της το νέο της άλμπουμ «Ξημερώνει Κυριακή» με διασκευές σε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.

Η χαρισματική και αγαπημένη ερμηνεύτρια θα βρεθεί κοντά στον κόσμο που την αγαπά και μαζί θα τραγουδήσουν αγαπημένα τραγούδια  από την πολύχρονη πορεία της, αλλά και  τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Φέτος το χειμώνα, η Μελίνα Ασλανίδου με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, στήνει ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα γεμάτο με pop, λαϊκές, έντεχνες και παραδοσιακές μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν στο χθες και στο σήμερα!

Ώρα έναρξης 20.00 !

Είσοδος ελεύθερη!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις