ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στις πιάτσες των ταξί με το “σπρέι του βιασμού”

Τρόμο έχει σκορπίσει στις πιάτσες των ταξί παρέα διεστραμμένων που παρασύρουν οδηγούς και τους ναρκώνουν με το λεγόμενο «σπρέι του βιασμού» με σκοπό να τους εξαναγκάσουν σε ομαδικές σεξουαλικές επαφές.

Θύμα ενός τέτοιου περίεργου περιστατικού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας ταξιτζής στην περιοχή του Γκύζη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Όπως είπε ο 24χρονος επαγγελματίας οδηγός στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, το βράδυ της Τρίτης δέχθηκε κλήση από την εταιρεία που διαχειρίζεται τη διαδικτυακή πλατφόρμα μίσθωσης οχημάτων, για να παραλάβει έναν πελάτη από το κέντρο της Αθήνας. Πράγματι, πήρε τον πελάτη, ο οποίος του ζήτησε να τον μεταφέρει στην περιοχή του Γκύζη όπου τον περίμεναν φίλοι του.

Όταν έφτασαν στο σημείο, εμφανίστηκαν τρεις νεαροί άνδρες, οι οποίοι χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό ζήτησαν από τον εμφανίσιμο οδηγό να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά. Ο 24χρονος αρνήθηκε και έφυγε, χωρίς να αφήσει τον πελάτη του, καθώς έδειχνε να βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών. Όμως, κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι ο επιβάτης, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, έριξε κάτι σαν σπρέι στον καφέ του, από τον οποίο μάλιστα είχε ήδη πιει.

Ξαφνικά, ο πελάτης άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και να παρουσιάζει λιποθυμικές τάσεις. Ο ταξιτζής τον μετέφερε άμεσα στο Ιπποκράτειο, όπου είπε στους γιατρούς πως δεν αισθανόταν καλά. Όμως, ξαφνικά άρχισε και ο ίδιος να ζαλίζεται και να μουδιάζουν τα άκρα του.

Οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και, όταν ο 24χρονος συνήλθε, άρχισε να χτυπάει με γροθιές τον πελάτη του φωνάζοντάς του: «Τι μου έριξες στον καφέ, ρε αλήτη; Τι θέλατε να μου κάνετε, ρε αλήτες;».

Μπροστά σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση οι γιατροί κάλεσαν την Αστυνομία και άμεσα έφτασε στο σημείο το πλήρωμα περιπολικού του Τμήματος Αμπελοκήπων. Ο 24χρονος ταξιτζής εξιστόρησε στους αστυνομικούς όσα είχαν συμβεί και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πελάτη του, για τον οποίο ισχυρίζεται ότι έριξε στον καφέ του «σπρέι του βιασμού», που θυμίζει το ναρκωτικό Rohypnol, το οποίο είχε γίνει γνωστό από την κινηματογραφική ταινία «Hangover».

Ο οδηγός του ταξί εξετάστηκε από τους γιατρούς, οι οποίοι του πήραν αίμα προκειμένου να γίνουν αναλύσεις και να διαπιστωθεί ποια ουσία έριξε στον καφέ του ο πελάτης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Στη συνέχεια, ο 24χρονος οδηγός ταξί έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας τη διεύθυνση στου Γκύζη, όπου είχαν συναντήσει τους φίλους του νεαρού, που του είχαν κάνει την ανήθικη πρόταση.

Στο συγκεκριμένο σημείο βρήκαν τους τρεις άνδρες και τους προσήγαγαν στο τμήμα, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος ο μανιακός δολοφόνος, ο οποίος είχε εκτελέσει εν ψυχρώ έναν οδηγό ταξί στην Κηφισιά και είχε τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι άλλον έναν στην ίδια περιοχή πριν από περίπου δύο χρόνια.

Πηγή: espresso

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις