ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας σε εκδήλωση βράβευσης μαθητών – φοιτητών πολύτεκνων οικογενειών: Σεβασμός στην πολύτεκνη οικογένεια

«Στην εποχή μας και ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε, αρχές και αξίες του Έθνους μας δοκιμάζονται από μία Κυβέρνηση, που επιδιώκει, όπως τελικά αποδεικνύεται, την αποδόμησή τους.

Η πολύτεκνη οικογένεια, όλοι εσείς, σε πείσμα δυσκολιών και αντιξοοτήτων, επιτυγχάνετε και μεγαλουργείτε.

Οι επιτυχίες σας, συλλογικές και οικογενειακές συνιστούν και συνθέτουν το κράμα για την αναζωογόνηση της Πατρίδας και την επαναφορά της στον σωστό δρόμο».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στην εκδήλωση βράβευσης μαθητών γυμνασίου-λυκείου σχολικής περιόδου 2017-18 και φοιτητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ξεκινώντας τον χαιρετισμό του επεσήμανε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι σήμερα κοντά σας και να μοιράζομαι μαζί σας αυτές τις ξεχωριστές οικογενειακές σας στιγμές. Με τιμάτε και σας ευχαριστώ.

Σήμερα, επιβραβεύονται τυπικά, συμβολικά, αλλά και δημόσια, οι κόποι και οι προσπάθειες όλων εκείνων που αριστεύσατε και πετύχατε υψηλές επιδόσεις σε Γυμνάσιο και Λύκειο καθώς και εκείνων που πετύχατε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, σε Πανεπιστήμια και ΑΤΕΙ».

Στη συνέχεια έβαλλε κατά της Κυβέρνηση για την στάση της απέναντι στην πολύτεκνη οικογένεια αλλά και τα εθνικά θέματα, τονίζοντας:

«Δυστυχώς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε κυβερνώντες, που αδιαφορούν για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας και δεν αναγνωρίζουν τη σημασία και την εισφορά της πολύτεκνης οικογένειας στο Έθνος.

Πετσόκοψαν τα επιδόματά σας, όπως και αυτά των τριτέκνων, δεν έλαβαν καμία μέριμνα για τις μετεγγραφές των παιδιών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά τους “καίνε” το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας και η επίλυση των, εντός πολλών εισαγωγικών, προβλημάτων που λειτουργούν εις βάρος της εθνικής και κοινωνικής μας συνοχής».

Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ δήλωσε:

«Οφείλουμε όλοι μας σεβασμό στην πολύτεκνη οικογένεια για όλα όσο προσφέρει, αλλά και συμβολίζει για την χώρα μας.

Θέλω να γνωρίζετε, καθένας και καθεμιά, πως είμαι στο πλευρό σας και θα προχωρήσουμε μαζί στην επόμενη μέρα, η οποία έρχεται σύντομα και είμαι βέβαιος πως μαζί θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις