ΛΑΡΙΣΑ

Προβολή Ιστορικού Ντοκιμαντερ από την Ένωση Αποστράτων Αεροπορίας Λάρισας στην 110 ΠΜ (φωτό)

Χθες Παρασκευή 16 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην 110 ΠΜ η παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ ”Στην Εξορία, Ερζουρούμ – Άσκαλε 1943”.

Την εκδήλωση οργάνωσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Λάρισας σε συνεργασία με Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) ενώ την παρουσίαση έκανε η επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης κ. Ειρήνη Σαρίογλου η οποία με την ρητορική δεινότητα του λόγου της μάγεψε το ακροατήριο. Στο τέλος της εκδήλωσης ο Διοικητής της 110 ΠΜ, Σμχος (Ι) Απόστολος Χόρτης και ο πρόεδρος του Παραρτήματος Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας επέδωσαν αναμνηστικά δώρα στην κ. Σαρίογλου.

Η ΕΑΑΑ Παράρτημα Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει το διοικητή της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Απόστολο Χόρτη και το προσωπικό για τη φιλοξενία και την υποστήριξη να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσει την αξιότιμη καθηγήτρια του τμήματος Νεοελληνικών σπουδών του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης κ. Ειρήνη Σαρίογλου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις