ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Νεκρός στην άσφαλτο 37χρονος δικυκλιστής στο Βόλο

Τραγικό θάνατο βρήκε αργά το απόγευμα ένας νεαρός δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση στην περιοχή της Χιλιαδούς και πιο συγκεκριμένα στο Άσυλο. Πρόκειται για έναν 37χρονο Βολιώτη, τον Iωάννη Ν. Μήτρου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε με άλλο δίκυκλο.

Το δυστύχημα συνέβη στις 8.15 το απόγευμα στην Γιάννη Δήμου στο ύψος του Ασύλου. Παρότι το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε αμέσως στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος,για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Ο 37χρονος διακομίστηκε άμεσα με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Εισήχθη χωρίς χάσιμο χρόνου στην αναζωογόνηση, όμως δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου διακομίστηκε και ο δεύτερος δικυκλιστής ένας 37χρονος Βολιώτης, ο οποίος ευτυχώς ήταν τραυματισμένος ελαφρύτερα.

Ο τραυματίας παρελήφθη από δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου διενεργούσε έως αργά το βράδυ προανάκριση, για το τι ακριβώς συνέβη και προκλήθηκε το φοβερό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν νέα άνθρωπο, τόσο αιφνίδια και άδικα.

taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις