ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αστρονομικό ποσό που πήραν οι μάνατζερ του Καντέ για την μεταγραφή του στην Τσέλσι

Ακόμη μία «καυτή» είδηση έφεραν στο φως της δημοσιότητα οι δημοσιογράφοι του Football Leaks και αφορά τα ασύλληπτα χρήματα που πήραν οι μάνατζερ του Νγκολό Καντέ για την μεταγραφή του Γάλλου από την Λέστερ στην Τσέλσι το καλοκαίρι του 2016.

Όταν πριν δύο χρόνια ο Γάλλος αμυντικός μέσος μεταπηδούσε στους Λονδρέζους, λίγοι ήταν αυτοί που προέβλεπαν την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και την κατακόρυφη αύξηση της χρηματιστηριακής του αξίας. Παρά την εκπληκτική σεζόν που είχε με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι στην πορεία για τον τίτλο της Πρέμπιερ Λιγκ κανείς δεν φανταζόταν ότι δύο χρόνια μετά θα θεωρείται ο κορυφαίος αμυντικός χαφ στον κόσμο, με τους συμπαίκτες του στους «μπλε» και την Εθνική Γαλλίας να ξεχωρίζουν την «αθόρυβη» προσφορά του.

Ωστόσο οι δυο ατζέντηδες του Καντέ είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του κι αυτό φάνηκε από τις άμεσες ενέργειες τους για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Τσέλσι. Ο Γκρεγκορί Ντακάντ και ο Απντελκαρίμ Ντουί ήταν αυτοί που προσέγγισαν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς και το πρότειναν τον Καντέ το καλοκαίρι του 2016. Ο Ρώσος μεγιστάνας χρειάστηκε να δώσει 50.000.000 ευρώ, 38 εκ των οποίων πήγαν στους τότε πρωταθλητές Αγγλίας για να τον φέρει στο Λονδίνο και την Τσέλσι.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα 12 εκατομμύρια που απομένουν για το τελικό ποσό πήγαν στις τσέπες των ατζέντηδων του Νγκολό Καντέ. Το ποσό της προμήθειας των μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Τσέλσι όμως δεν ήταν γνωστό στον Αμπράμοβιτς όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Σύμφωνα με όσα διέρρευσε το Football Leaks ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι ενημερώθηκε αργότερα μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από το δεξί του χέρι, την Μαρία Γκρανόβσκαγια, η οποία τον προειδοποίησε να μην λιποθυμήσει όταν δει το ποσό που έλαβαν οι δυο μάνατζερ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις