ΛΑΡΙΣΑ

Η ΟΓΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας για την επέτειο του Πολυτεχνείου:

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της σε όλη την Ελλάδα, χαιρετίζουν και τιμούν την 45η επέτειο από τη λαϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973.

Τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα του τότε αποκτούν από τις ίδιες τις εξελίξεις περιεχόμενο πιο επίκαιρο από ποτέ, ενάντια στη βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ στην περιοχή και βέβαια με τη συμβολή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναδεικνύεται ο καλύτερος μαθητής του ΝΑΤΟ και η Ελλάδα ο «προτιμώμενος εταίρος των ΗΠΑ». Φέρνει σε πέρας όλες τις αποστολές που της ανατίθενται, όπως τη συμφωνία των Πρεσπών που θα εντάξει την ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Δίνει γη και ύδωρ στους Αμερικάνους. Βάσεις, λιμάνια, αεροδρόμια.

Γι’ αυτό και η ΟΓΕ  καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να ορθώσουμε το ανάστημα μας  απέναντι στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, να εντείνουμε την πάλη μας ενάντια στα ΝΑΤΟϊκά σχέδια και την ελληνική εμπλοκή σ’ αυτά, με την αξιοποίηση βάσεων και υποδομών. Να μην επιτρέψουμε να θυσιαστούν τα παιδιά μας στο βωμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

H Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες να συμμετέχουμε στην αγωνιστική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση ΕΚΝΛ και ΕΕΔΥΕ το ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11/2018, ΩΡΑ 6 Μ.Μ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις