ΛΑΡΙΣΑ

Κατσιαντώνης από ενθρόνιση Ιερώνυμου: “Σύσσωμη η Λάρισα αναφωνεί Άξιος!”

Με συγκίνηση και υπέρτατο σεβασμό, έδωσε το παρών στην τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμου, ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης επισημαίνοντας τα εξής:

“Σήμερα μία από τις περηφανέστερες Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας, όπως εσείς χαρακτηρίσατε Σεβασμιότατε, ανοίγει την αγκαλιά της για να σας υποδεχτεί με σεβασμό, πίστη και ζεστή καρδιά. Είπατε ότι ανυπομονούσατε να εγκατασταθείτε στη Λάρισα, αλλά ανυπομονούσαμε κι εμείς, η οικογένειά σας να σας καλωσορίσουμε στο νέο σας σπίτι.

Ολόκληρη η Λάρισα γιορτάζει, υποδέχεται τον ποιμενάρχη της διαλαλώντας τη χαρά της σε κάθε γωνιά του Νομού. Με την ενθρόνισή σας, Σεβασμιότατε, ξεκινά  μια καινούρια  περίοδος στην εκκλησιαστική και την πνευματική ζωή του τόπου, την οποία θα λαμπρύνει το θρησκευτικό σας ήθος, η ακούραστη ψυχική μεγαλοσύνη σας, η θεάρεστη πορεία σας , η δυναμική πραότητα του χαρακτήρα σας και η αστείρευτη διάθεση σας για προσφορά.

Η Αρχιερατική διακονία σας στην Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ανοίγει ελπιδοφόρα φτερά , σε όλους εμάς που δοκιμαζόμαστε καθημερινά, αλλά έχοντας δίπλα μας εσάς Πνευματικέ Πατέρα, μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς, καρτερώντας την Ανάσταση της ψυχής μας, μέσα από ιερή καθοδήγησή σας, τις αξίες και τα ιδανικά.

Είμαστε εδώ, και είστε εδώ. Κοντά στους νέους που θα’ρθουν κοντά σας , γιατί μέσα στο ιερό νεανικό πρόσωπό σας, θα δουν κομμάτια τους εαυτού τους που θα αναπτερώσει την πίστη τους. Κοντά και στους μεγαλύτερους σε ηλικία που θα ζητήσουν την ευλογία σας και την παρηγοριά σας, για να απαλύνουν τα βάρη της ψυχής τους.

Και εγώ προσωπικά θα είμαι κοντά σας, πιστός συνοδοιπόρος στο ευλογημένο έργο που ξεκινάτε στη Μητρόπολή μας.

Εγώ και ολόκληρη η Λάρισα, με συγκίνηση και σεβασμό, για σας Ποιμενάρχη μας, αναφωνούμε ΑΞΙΟΣ !!!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις