ΛΑΡΙΣΑ

Η Λάρισα υποδέχεται το νέο της ποιμενάρχη – Ενθρονίζεται σήμερα ο Ιερώνυμος

Σήμερα στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, θα γίνει η ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου.

Κατά το πρόγραμμα, η συγκέντρωση θα γίνει στις 10:45 στην Κεντρική πλατεία Λαρίσης για την άφιξη κ. Ιερώνυμου, και εν συνεχεία το πλήθος θα μεταφερθεί Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, όπου θα λάβει χώρα η τελετή ενθρονίσεώς του, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, πλειάδος Αρχιερέων, Κληρικών και Μοναχών, των Αρχών και του φιλοχρίστου λαού.

Αμέσως μετά τo πέρας της ενθρονίσεως, ο νέος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει Τρισάγιο στoν τάφο του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Την επομένη της ενθρονίσεως, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιερώνυμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. ο νέος Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις συγχαρητήριες ευχές όλων μας στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Λαρίσης, επί της οδού Ιωαννίνων 3.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις