ΛΑΡΙΣΑ

Πρώτη δύναμη η “Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων” στις εκλογές των νοσοκομείων της Λάρισας

Tην Τετάρτη 7/11/2018 διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων εργαζομένων στο κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο του διασυνδεόμενου νοσοκομείου Π.Γ.Ν.Λ. –  Γ.Ν.Λ.

Πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η “Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων” , η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η συνέπεια, η σύνθεση, η ανανέωση και κύρια η αξιοπιστία των μελών της Ανεξάρτητης Κίνησης Εργαζομένων επιβραβεύθηκαν και σε αυτήν την εκλογική διαδικασία και την ανέδειξαν για πρώτη φορά πρώτη δύναμη στα δύο νοσοκομεία επανεκλέγοντας τους εκπροσώπους μας.

Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους εργαζομένους που συμμετείχαν και διέθεσαν από το χρόνο τους για να εκφράσουν την προτίμησή τους για το ποιοι από τους υποψηφίους θα τους εκπροσωπήσουν στη νέα σύνθεση του κοινού υπηρεσιακού συμβουλίου του διασυνδεόμενου Π.Γ.Ν.Λ.-Γ.Ν.Λ. Πιστεύουμε πως με την συνεχή μας προσπάθεια, τη συμμετοχή μας στα κοινά και στις θέσεις ευθύνης που μας εξέλεξαν οι συνάδελφοι μας, σύμφωνα πάντα  με τις αρχές και τις αξίες που τόσα χρόνια πρεσβεύουμε, εργαζόμαστε για όλους ισότιμα και αντικειμενικά, θα πείσουμε ακόμη περισσότερους να συμμετέχουν, διαψεύδοντας τους δύσπιστους και κακοπροαίρετους  που  επιθυμούν τη διχόνοια και τη διάσπαση ανάμεσα στους συναδέλφους μας των δύο νοσοκομείων. Στόχος μας λοιπόν η αντιμετώπιση των προβλημάτων που όλοι αντιμετωπίζουμε στους χώρους ευθύνης και εργασίας μας και η αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας που παρέχουμε στους πολίτες που μας εμπιστεύονται.

Τα αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων για το κοινό υπηρεσιακό συμβούλιο ΠΓΝΛ-ΓΝΛ σε σύνολο ψηφισάντων 918

Λευκά 15  Άκυρα 35  Έγκυρα 868

Έλαβαν:
Γ.Ν.Λ.         Π.Γ.Ν.Λ.         ΣΥΝΟΛΟ
Α.Κ.Ε. :                                       237              136                373
ΕΝΟΤΗΤΑ:                                  43               143                186
ΔΗΜ.ΣΥΝΕΡΓ.:                           23               142                165
Μαλισιώτου Ελευθερία:              3                  86                   89
Α.Σ.Υ.:                                          27                28                   55

Από την Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων εκλέγονται οι  : Χύτα Ε. και Γκόντρια Ε. και από την Ενότητα οι: Κωτσής Α. και Χαρίση Ε.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια!!!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις