ΛΑΡΙΣΑ

Η παράταξη “Ενότητα” δυναμικά στο υπηρεσιακό συμβούλιο των νοσοκομείων της Λάρισας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ», “ο συνδυασμός που γεννήθηκε από την ανάγκη του απογαλακτισμού του Νοσηλευτικού κόσμου, αλλά και όλων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία της πόλης μας, από κομματικές λογικές και μικροπολιτικές εξαρτήσεις  αναδείχθηκε Πρώτη Δύναμη στο Π.Γ.Ν.Λ. και Δεύτερη στο Γ.Ν. Λάρισας. Για 1η φορά οι Εργαζόμενοι απέκτησαν Εκπρόσωπό της στο νέο κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των δύο Νοσοκομείων της πόλης μας, από την Ομάδα, που αποτελείται απ’ όλους όσους έχουμε θέσει ψηλά, τον πήχη της εκπροσώπησης όλων των Συναδέλφων, στα κέντρα λήψης των Αποφάσεων μακριά από κόμματα, εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, η λέξη Ευχαριστώ είναι λίγη για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη των Υποψηφίων της «ΕΝΟΤΗΤΑ», για τη στήριξή σας σε μία προσπάθεια, που ξεκίνησε στην αρχή του χρόνου από το Π.Γ.Ν.Λ. και την Τετάρτη 7-11-2018 έβαλε τη θεμέλια λίθο και στο Γ.Ν.Λ..

Θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και με τις ίδιες αρχές και αξίες. Στο νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Νοσοκομείων της πόλης θα υπερασπιστούμε αποτελεσματικά όλους τους Εργαζόμενους και δε θα διστάσουμε να αντιπαρατεθούμε με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων αν προκύψει θέμα, που να θίγει εργαζόμενους, είναι αποφασιστικής σημασίας για την ασφαλή και δίκαιη διεκπεραίωση όλων των ζητημάτων, που αφορούν στους Συναδέλφους μας.

Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «ΕΝΟΤΗΤΑ»:

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Νοσηλευτής
  2. ΚΩΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Νοσηλευτής
  3. ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Κοινωνικός Λειτουργός
  4. ΧΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ, Νοσηλεύτρια

σας ευχαριστούμε!!!”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις