ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κακή εμφάνιση και ήττα για τα κορίτσια της ΑΕΛ

Πολύ κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η ΑΕΛ την  Κυριακή το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ, από την ομάδα του Ατρόμητου  Αθηνών.

Η ΑΕΛ που εκτός από τις γνωστές μακροχρόνιες απουσίες, στάθηκε άτυχη  για ακόμα μία φορά και έχασε πριν την αναμέτρηση ακόμα τρεις παίκτριες  με την πιο σημαντική απουσία αυτή της Σωτηριάδη.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κινούνται αρκετά επιθετικά, με  τον Ατρόμητο όμως να είναι αυτός που κατάφερνε να τελειώνει τις φάσεις  που δημιουργούσε και μάλιστα στο 19′ στάθηκε τυχερός όταν σε μία φάση  διαρκείας και εκμεταλλευόμενος την αδυναμία της άμυνας της ΑΕΛ να  καθαρίσει την φάση άνοιξε το σκορ. Η ΑΕΛ στην συνέχεια ανέβασε ρυθμό  και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να δημιουργήσει  ορισμένες καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι της Σρετένοβιτς όμως ο  Ατρόμητος στάθηκε και πάλι τυχερός και πέτυχε και δεύτερο τέρμα και  πάλι σε μία φάση διαρκείας και μετά από κακή αντίδραση της  τερματοφύλακα της ΑΕΛ. Μπορεί ο Ατρόμητος να ήταν πιο ουσιαστικός όμως  η ΑΕΛ νιώθει άτυχη διότι και τα δύο γκολ δεν προήλθαν από καθαρές  φάσεις αλλά από κακή αντίδραση της νεανικής άμυνας της.

Με το 2-0 υπέρ του ο Ατρόμητος έπαιξε πιο συντηρητικά στο 2ο ημίχρονο  και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις, ενώ η ΑΕΛ με τις  πολλές απουσίες στην άμυνα της και πίσω στο σκορ, δεν μπορούσε να  ρισκάρει περισσότερο και να παίξει ακόμα πιο επιθετικά αφήνοντας έτσι  περισσότερα κενά στην άμυνα της, με αποτέλεσμα το δεύτερο ημίχρονο να  μην έχει πολλές καθαρές φάσεις και το 0-2 να είναι και το τελικό σκορ  της αναμέτρησης.

Για την ΑΕΛ, Πάνου Βασίλης
Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Αρκουλή, Καπιτζίκα, Κόντου, Παυλοπούλου,  Τσούκα, Νεοφύτου, Σρετένοβιτς, Ακριβούλη, Ζντράβκοβιτς, Σπυροπούλου
Αλλαγές: Κόλτση, Σκοτεινιώτη Γ, Σκοτεινιώτη Κ., Σιάχου
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νέστορα, Τσιάρα

Αυτή η ήττα βάζει σε μπελάδες την ΑΕΛ η οποία μένει χαμηλά και δεν  καταφέρνει να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού νωρίς ώστε να μην  έχει να αντιμετωπίσει και το άγχος το νεανικό της ρόστερ.

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτας από τα γειτονικά Τρίκαλα που δεν  αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η  παρουσία αρκετών νεαρών οργανωμένων φιλάθλων της ΑΕΛ οι οποίοι δε  σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα και να ενισχύουν την ομάδα με  την παρουσία τους. Δυστυχώς η ομάδα σε αυτόν τον αγώνα δεν κατάφερε να  τους ανταμείψει με το ανάλογο αποτέλεσμα όμως υπάρχει η υπόσχεση ότι  στην επόμενη αναμέτρηση η νίκη θα είναι αφιερωμένη σε αυτούς.

Η επόμενη αγωνιστική είναι στις 18 Νοεμβρίου όπου η ΑΕΛ θα ταξιδέψει  στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσει την Προοδευτική Περάματος, σε έναν  αγώνα που πλέον κρίνεται τελικός μετά από αυτό το άτυχο αποτέλεσμα.

Μπορεί οι μεταγραφές παικτριών να έχουν τελειώσει όμως η ΑΕΛ  ενισχύθηκε διοικητικά με την προσθήκη ατόμων στην διοικούσα επιτροπή.  Πρόκειται για τον Βασίλη Κατσάρα επί χρόνια παράγοντα του Λαρισινού  ποδοσφαίρου και τον φίλο της ομάδας Μάριο Αμαρλαριώτη, γνωστό από την  παρουσία του επί χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους του Λαρισινού  ποδοσφαίρου, δείχνοντας έτσι και οι δυο τους έμπρακτα την αγάπη τους  για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ΑΕΛ ενισχύοντας διοικητικά  την ομάδα με την προσθήκη τους. Μετά το τέλος του αγώνα τα νέα μέλη  της επιτροπής παρέθεσαν γεύμα στη ομάδα στο Καφέ-Μπαρ-Ουζερί “Τίμος”  στην πλατεία της Ανθούπολης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις