ΛΑΡΙΣΑ

29χρονος έγκλειστος σωφρονιστικού καταστήματος έβαζε φωτιά σε κάδους στη Λάρισα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις πυρκαγιάς σε κάδους απορριμμάτων στη Λάρισα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου για τα αδικήματα του εμπρησμού και των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες της (03-10-2018) έως τις πρώτες πρωινές ώρες της (10-10-2018) σε κεντρικές οδούς της πόλης, ο 29χρονος προξένησε πυρκαγιά σε συνολικά (13) κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Λαρισαίων, με αποτέλεσμα την ολοσχερή ή μερική καταστροφή αυτών.

Σημειώνεται ότι ο δράστης τυγχάνει έγκλειστος σωφρονιστικού καταστήματος της χώρας διότι συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της (11-10-2018) από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας για από κοινού διάπραξη κλοπής από κατάστημα και καταδικάστηκε δυνάμει απόφασης του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας για τυχόν εμπλοκή του 29χρονου σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις