ΕΛΛΑΔΑ

Τελευταίο αντίο στην Αγγελική Πεπόνη – Ανοίγει ξανά η υπόθεση μετά τον εντοπισμό του κρανίου

Το «τελευταίο αντίο» στην Αγγελική Πεπόνη, που είχε εξαφανιστεί από το 2010, είπαν σήμερα στις 15:00 οι δικοί της άνθρωποι.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου της Βρυσούλας Πρέβεζας όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος .

Η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια, έλαβε χώρα σήμερα στο νεκροταφείο της Βρυσούλας Πρέβεζας, όπου έγινε η ταφή του κρανίου το οποίο στις 14 Οκτωβρίου εντοπίστηκε στη ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών σε τάφρο. Έπειτα από τις εργαστηριακές εξετάσεις, αποδείχτηκε ότι ανήκει στην 26χρονη Αγγελική Πεπόνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της αποχαιρέτησε την Αγγελική μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ανοίγει ξανά η υπόθεση της εξαφάνισης

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έπειτα από οχτώ χρόνια ξεκινάει ένας νέος κύκλος δικαστικού αγώνα, αφού η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρεβέζης έκανε δεκτό το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και ανοίγει ξανά την υπόθεση, προκειμένου να έρθουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η άτυχη Αγγελική Πεπόνη.

Καθώς ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση του DNA με το κρανίο που βρέθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας,  ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ»:

«Δυστυχώς έπρεπε να περιμένουμε οκτώ χρόνια για να πάρουμε μια επίσημη απάντηση στην υπόθεση που η εκπομπή σας ανέδειξε. Τα συνοδά στοιχεία είναι σημαντικά σε τέτοιες περιπτώσεις εξιχνιάσεων και πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο δικαστικό αγώνα».

Με τη νέα τροπή των πραγμάτων, θα ξεκινήσει νέος κύκλος ερευνών με καταθέσεις προσώπων και μαρτύρων που εμπλέκονται στη υπόθεση.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις