ΛΑΡΙΣΑ

Η Terra Fyllida πάει Λάρισα στην 12η «Παγκρήτια Έκθεση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας»

Η Terra Fyllida πάει στη Λάρισα στην 12η «Παγκρήτια Έκθεση & Toπικές Γεύσεις Ελλάδας» στην Πλατεία Ταχυδρομείου, στο Κέντρο της Λάρισας από την Τετάρτη 7 έως και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Θα είμαστε κι εμείς εκεί, στην καρδιά της Θεσσαλίας για να γνωριστούμε από κοντά, να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας και να σας δώσουμε ιδέες για το πώς μπορούν να σας συντροφεύσουν στα τραπέζια σας!

Μια γιορτή γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού με ελεύθερη είσοδο!

Σας περιμένουμε στο Stand 24B

Ωράριο:
Τετάρτη 7 έως Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018
10:00 – 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κατά την διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν αλλά και να αγοράσουν όλη την σειρά των προϊόντων μας:

  • Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Κόλιανδρο και Μπαχάρι

Γλυκόξινη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους Τσάτνεϊ, σιγοβρασμένη σε κόκκινο ξηρό κρασί με κόλιανδρο και μπαχάρι σε έναν αρμονικό συνδυασμό γεύσεων.

  • Chutney Μανιτάρι Πλευρώτους με Τσίλι, Κάρυ & Πορτοκάλι

Μια ιδιαίτερη γλυκόξινη ελαφρώς πικάντικη σάλτσα μανιταριού πλευρώτους, σιγοβρασμένη σε λευκό ξηρό κρασί, με κάρυ, φυσικό χυμό και πραγματικό ξύσμα πορτοκαλιού πού της δίνουν ένα εξαίσιο άρωμα και ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

  • Γλυκό Κουταλιού Μανιτάρι Πλευρώτους με Καβουρδισμένο Αμύγδαλο & Άρωμα Βανίλιας

Ένα εξαιρετικά πολύπλευρο και αισθητικά μοναδικό γλυκό από φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους κομμένα σε λεπτές λωρίδες, που βράζουν μαζί με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και καστανή ακατέργαστη ζάχαρη, δίνοντας στο σιρόπι ένα κεχριμπαρένιο χρώμα, σε συνδυασμό με άρωμα βανίλιας και καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου.

  • Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Μουστάρδα και Λεμόνι

Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με μουστάρδα, χυμό λεμόνι και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό σαγανάκι.

  • Σαγανάκι Μανιτάρι Αγαρικό με Ούζο και Τομάτα

Φρέσκα αγαρικά μανιτάρια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια σωτάρονται σε εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και σιγοβράζουν μαζί με ούζο, σάλτσα τομάτας και προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και δημιουργούν ένα μοναδικό σαγανάκι.

*Τα προϊόντα μας διατίθενται σε συσκευασίες Delicatessen & HoReCa

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας  www.terrafyllida.gr

Δείτε τις συνταγές και προτάσεις σερβιρίσματος στο http://www.terrafyllida.gr/?page_id=679&lang=el

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις