ΛΑΡΙΣΑ

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει η Λέσχη Αντιλογίας Λάρισας για δεύτερη φορά

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η δεύτερη εκδήλωση της Λέσχης Αντιλογίας Λάρισας, που διοργανώνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στις 7:15 μμ, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας, ο Μοριακός Βιολόγος – Γενετιστής Γιώργος Καραβάνας.

Προσκεκλημένοι του θα είναι αυτή τη φορά, από την Αθήνα ο κος Τάσος Αβραντίνης, από τη Θεσ/νίκη ο πατέρας Νικόλαος Λουδοβίκος και ο κος Ιωάννης Ανδρουλάκης, και από τη Λάρισα ο κος Ιωάννης Σιούλας.

Ο Τάσος Αβραντίνης είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Δίκαιο των Επιχειρησεωνκαι μέλος του Δ.Σ. του «Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών Μάρκος Δραγούμης». Διετέλεσε αντιδήμαρχος Αθηνών κατά την πρώτηθητείαΚαμίνη. Πέτυχε ενώπιον του ΣτΕτην έκδοση της ιστορικής απόφασης 4003/2014, με την οποία η κυβέρνηση υποχρεώνεται να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες,βάσει των οποίων υπολογίζεται ο ΕΝΦΙΑ.

Ο πατέρας Νικόλαος Λουδοβίκος έχει σπουδάσει φιλοσοφία, παιδαγωγικά, ψυχολογία και θεολογία, στην οποία κατέχει και διδακτορικό τίτλο. Καθηγητής δογματικής και φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Θεολογικών και Ιερατικών Σπουδών και πρώην Πρόεδρος της Ακαδημίας, επιστημονικός συνεργάτης-συγγραφέας στο μεταπτυχιακό θεολογικό πρόγραμμα του ΕΑΠ, επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Ορθόδοξων Χριστιανικών Σπουδών του Παν/μίουΚέμπριτζ και διδάσκων Ερευνητής στο Παν/μιο του Γουίντσεστερ (UK).Έχει εργαστεί σε ερευνητικό κέντρο του Κέμπριτζγια τον αρχέγονο χριστιανισμό κι έχει διδάξει στο Κέντρο Προχωρημένων Θεολογικών και Θρησκευτικών Σπουδών (C.A.R.T.S.) της Θεολογικής Σχολής του ίδιου πανεπιστημίου, καθώς και στο Πανεπιστήμιο του Ντάραμ.

Ο Γιάννης Ανδρουλάκης είναι δικηγόρος Θεσ/νίκης,με μεταπτυχιακό τίτλο στο Δημόσιο Δίκαιο και την Πολιτική Επιστήμη. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νίκης και Γεν. Γραμματέας του κόμματος ΔΡΑΣΗ.

Ο Γιάννης Σιούλας είναι δημοσιογράφος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας, ενώ είναι και πτυχιούχοςνομικής.Εκτελεί χρέη εκπρόσωπου τύπου του Δήμου Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις