ΛΑΡΙΣΑ

H  “ΕΝΟΤΗΤΑ” στο Π.Γ.ΝΛ.-Γ.Ν. Λάρισας για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

 Ανακοίνωση της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Λ.-Γ.Ν. Λάρισας. Αναλυτικά:

 «Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Λ.-Γ.Ν. Λάρισας, θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να συμμετάσχουν δυναμικά, δηλώνοντας παρόντες στις επικείμενες εξελίξεις, που έρχονται στο χώρο της Υγείας.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ», ο συνδυασμός που γεννήθηκε από την ανάγκη του απογαλακτισμού του Νοσηλευτικού κόσμου, αλλά και όλων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία της πόλης μας, από κομματικές λογικές και μικροπολιτικές εξαρτήσεις, αποτελείται απ’ όλους όσους έχουμε θέσει ψηλά, τον πήχη της εκπροσώπησης όλων των συναδέλφων, στα κέντρα λήψης των Αποφάσεων.

Το Υπηρεσιακό Συμβούλιο στα Νοσοκομεία της πόλης μας, που θα συγκροτηθεί, θα κληθεί να χειριστεί μείζονος σημασίας θέματα, όπως κρίσεις Τμηματαρχών, μετατάξεις, υπηρεσιακές μεταβολές, αναγνώριση μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, άδειες και κάθε υπαλληλικό θέμα, που λιμνάζει εδώ και χρόνια. Με βάση τα παραπάνω, η εκλογή Εκπροσώπων, που θα υπερασπιστούν αποτελεσματικά όλους τους εργαζόμενους και δε θα διστάσουν να αντιπαρατεθούν με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων αν προκύψει θέμα, που να θίγει τους Συναδέλφους, είναι αποφασιστικής σημασίας για την ασφαλή και δίκαιη διεκπεραίωση όλων των προαναφερθέντων ζητημάτων.

Μακριά από κόμματα, εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα, καλούμε τους Συναδέλφους μας να δώσουν την ευκαιρία στην «ΕΝΟΤΗΤΑ» να δείξει, ότι θα δικαιολογήσει πλήρως την επωνυμία του  τίτλου της, στηρίζοντας  έμπρακτα το ψηφοδέλτιό μας, στις εκλογές της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018.

 Οι υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «ΕΝΟΤΗΤΑ» είναι οι παρακάτω εργαζόμενοι από τα δύο Νοσοκομεία:

  1. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Νοσηλευτής
  2. ΚΩΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, Νοσηλευτής
  3. ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Κοινωνικός Λειτουργός
  4. ΧΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ, Νοσηλεύτρια».
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις