ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Βόλος: To δράμα ενός πατέρα με τον αλκοολικό 25χρονο γιο του – » Το παιδί μου είναι άρρωστο»

«Το παιδί μου είναι άρρωστο… Δεν το λέω εγώ, το λέει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Θέλω να του δώσω μία τελευταία ευκαιρία». Με αυτά τα λόγια ένας 65χρονος, πατέρας, ζήτησε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες να αθωωθεί ο 25χρονος γιος του,που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ο 25χρονος κατηγορούνταν ότι την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, στις 7 το πρωί, είχε φραστικό επεισόδιο με τον πατέρα του, τον οποίο φέρεται να είχε απειλήσει. Ο 65χρονος πατέρας υπέβαλε μήνυση και ακολούθησε η σύλληψη του νεαρού, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και στο Αυτόφωρο. Καταθέτοντας χθες στο Αυτόφωρο ο 65χρονος ανέφερε, μεταξύ άλλων. ότι το παιδί του είναι αλκοολικός, ότι πίνει κρασί, τσίπουρο και μπύρες, ωστόσο άρχισε να παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ στη Λάρισα.

Την εξάρτησή του από το αλκοόλ παραδέχθηκε στην απολογία του και ο 25χρονος, που δήλωσε πως διαμένει πλέον με τη μητέρα του. «Έχω θέμα με το ποτό..Μπήκαν σε εννεάμηνο πρόγραμμα στη Λάρισα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 25χρονος, που τόνισε πως μοιάζει υπερβολικά με τον πατέρα του… «Δεν μπορούμε να μείνουμε μαζί», κατέληξε.

Το Δικαστήριο έδωσε μια ευκαιρία στον 25χρονο, προκειμένου να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, ενώ ο εισαγγελέας ζήτησε να προσκομιστεί έγγραφο, που να βεβαιώνει πως παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης.

e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις