ΜΟΔΑ

5 βήματα για μια εύκολη μετάβαση της γκαρνταρόμπας σας στο φθινόπωρο

Καθώς προχωράμε στο φθινόπωρο, τα μανίκια μακραίνουν και οι υφές γίνονται πιο πλούσιες. Αντικαθιστούμε τα σανδάλια μας για κλειστά παπούτσια και παίρνουμε ένα πανωφόρι πριν φύγουμε από το σπίτι. Και ενώ με χαρά επαναφέρουμε τα πιο βαριά κομμάτια που φοράμε εδώ και χρόνια στις πιο δροσερές περιόδους, θέλουμε και μερικά νέα πράγματα να προσθέσουμε στις ντουλάπες μας.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας για αυτό το φθινόπωρο:

1.H TΣΑΝΤΑ

Δερμάτινη τσάντα DIOR21ST, Dior Boutique

 

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εγκαινιάσετε τη σεζόν από μια υπέροχη καινούρια tote; Επιλέξτε ένα κλασικό στυλ από καλό δέρμα και μια ουδέτερη απόχρωση για να την κρατήσετε για καιρό στη ντουλάπα σας.

2. ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ

Koτλέ σακάκι Tory Burch, toryburch.com

Το κοτλέ είναι μια από τις δυνατές υφές για αυτό το φθινόπωρο. Τα παντελόνια είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να το συμπεριλάβουμε στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά μας αρέσει και η ιδέα του να το φορέσουμε ακόμα και σε κοστούμι. Τα κλασικά blazers είναι πάντα ένα καλό κομμάτι για αυτή τη μεταβατική περίοδο και ειδικά κοτλέ.

3.  ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Η μυρωδιά συνδέεται με τη μνήμη έτσι αλλάζοντας το άρωμά σας κάνετε μια φρέσκια αρχή για τη νέα σεζόν. Ενα από τα αρώματα που έχουμε ξεχωρίσει είναι το Dior Joy που περιέχει περγαμόντο, μανταρίνι, γιασεμί, σανδαλόξυλο και musk.

4. ΕΝΑ ΤΟΠ ΜΕ ΖΙΒΑΓΚΟ

 

Μάλλινο τοπ με ζιβάγκο Theory, attica

Ενα τοπ με ζιβάγκο είναι το ιδανικό κομμάτι για layering. Φορέστε το είτε μέσα από ένα πουκάμισο, ένα πιο φαρδύ πουλόβερ ή cardigan ή ακόμα κι ένα αμάνικο φόρεμα.

5. ΕΝΑ ΝΕΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ANKLE BOOTS

Σουέντ μποτάκι Saint Laurent, Καλογήρου.

Οι ankle boots είναι ίσως τα πιο χρήσιμα κομμάτια της φθινοπωρινής ντουλάπας. Επιλέξτε ένα στυλ με χαμηλό, τετράγωνο τακούνι για κομψότητα και άνεση.

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις