ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Σε οδικά έργα της Π.Ε. Τρικάλων Αγοραστός, Μιχαλάκης, Μπουτίνας

Σε συγκοινωνιακά έργα που χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μπουτίνα. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν τα έργα:

1) «Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας: Κατασκευή οδικού τμήματος από παράκαμψη Πύλης έως Παλαιομονάστηρο», προϋπολογισμού 18 εκατ. ευρώ. Το έργο αφορά την παράκαμψη Πύλης – Παλαιομονάστηρου μήκους 4,50 χλμ, με την κατασκευή πλήρους αρτηρίας, παράπλευρου δικτύου και δυο ισόπεδους κόμβους σε Πύλη και Αγ. Βησσαρίωνα

2) «Κατασκευή πεζογέφυρας Σωτήρας», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, όπου πραγματοποιήθηκε επισκευή των βάθρων και την κατασκευή της ανωδομής της γέφυρας, προκειμένου τα υπάρχοντα βάθρα να αξιοποιηθούν για την κατασκευή σύγχρονης πεζογέφυρας με μεταλλικό φορέα ανωδομής.

3) Έργα συντήρησης σε τμήματα της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Καρδίτσας, όπου έγινε συντήρηση του ασφαλτοτάπητα, διαγράμμιση των τμημάτων αυτών και καθαρισμός της οδού από αυτοφυή βλάστηση

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, παρακολουθούμε από κοντά την πρόοδο των εργασιών σημαντικών έργων για την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Είναι έργα ζωής, έργα που αφορούν τα παιδιά μας, τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και έργα πρόνοιας για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Εμείς ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, προσπαθούμε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας με σχέδιο, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά. Τα έργα αυτά δίνουν και μια «ανάσα» στην πραγματική οικονομία με χρήμα και θέσεις εργασίας, σε μία δύσκολη περίοδο για πολλούς συμπολίτες μας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις