ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑ

Η Λάρισα πλημμύρισε με δρομείς και θεατές για τα Bίκος Street Relays! Τα ονόματα των νικητών 

Ο καλύτερος αγώνας στην ιστορία των Βίκος Street Relays στη Λάρισα, έγινε την Κυριακή στη θεσσαλική πόλη με χιλιάδες κατοίκους να έχουν πλημμυρίσει τους κεντρικούς δρόμους για να γιορτάσουν μαζί με τους δρομείς, τον 7ο φετινό αγώνα του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου.

Το κλίμα ήταν πανηγυρικό από νωρίς, καθώς είχαν διατεθεί όλες οι θέσεις για τους αγώνες, δείγμα ότι η Λάρισα είναι πόλη αθλητισμού και πολιτισμού, ενώ ήταν αρκετοί και οι επισκέπτες από άλλες πόλεις, όπως ο Βόλος, ο Τύρναβος, τα Τρίκαλα.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Γιώργο Κωσταρόπουλο, εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης, σε ένα υποβλητικό σκηνικό, όπου η αρχαία κληρονομιά συνδέεται με το δυναμικό παρών και το ελπιδοφόρο μέλλον, των εκατοντάδων παιδιών που συμμετείχαν στο Βίκος Street Relays.

Τρέχοντας στα πλακόστρωτα της Λάρισας οι δρομείς συμμετείχαν στα ομαδικά αγωνίσματα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, δημιουργώντας πανέμορφες εικόνες που θα θυμάται για καιρό η Λάρισα! Πάντως ο συναγωνισμός ήταν έντονος σε όλες τις κατηγορίες και οι νικητές κρίθηκαν κυριολεκτικά πάνω στο νήμα!

Την ίδια στιγμή στην Κεντρική Πλατεία της πόλης εξελίχθηκαν οι παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4×50μ. και 4χ100μ. με τους γονείς να χειροκροτούν τα εκατοντάδες παιδιά για την προσπάθεια τους.

Η ξεχωριστή αυτή μέρα ολοκληρώθηκε με τη live εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Χρύσπας που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με τα τραγούδια της.

Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών είχαν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Λάρισας και είναι σίγουρο ότι λόγω της πραγματικά μεγάλης συμμετοχής, το αθλητικό υλικό θα διατεθεί σε πολλά σχολεία.

Oι νικητές ανά κατηγορία:

10 χλμ. Ανδρών

Αντώνης Κακαρόντζας 40:26

Γιώργος Μπέλτσιος 42:23

Θανάσης Ευαγγέλου 43:26

10 χλμ. Γυναικών

Δήμητρα Τσινικού 48:07

Νατάσα Νάσικα 52:31

Ιφιγένεια Γκάτσιου 53.37

4Χ2,5 χλμ Ανδρών

Ανδρέας Ψαρογιώργος-Χρήστος Καραζήσης-Βασίλης Γεράκης-Λευτέρης Παπαθανασίου 44:53

Χρήστος Πρεβίστας-Αποστόλης Περπερός-Αστέριος Καρακούλας-Σωτήρης Κανελλόπουλος 45:54

Κωνσταντίνος Μουράτης-Πέτρος Παπαγιάννης-Στέλιος Δημότσιος-Χρήστος Ζησόπουλος 50:45

4Χ2,5 χλμ Γυναικών

Αννα Κανάκη-Μαρία Δοντά-Δέσποινα Τζάρα-Σωτηρία Μακρή 48:40

Αντωνία Χριστοδουλοπούλου-Ελένη Καλογήρου-Ευριδίκη Κούρα-Εύη Αθανασοπούλου 49:00

Φωτεινή Σουφλιά-Ιωάννα Παπαδοπούλου-Βάσω Οικονόμου-Βασιλική Σβαλνά 49:06

4Χ2,5 χλμ. Μικτή

Κωνσταντίνος Ζήντιος-Αντώνης Καρβέλης-Απόστολος Καραβάκος-Ιωάννα Κοντοτόλη 43:29

Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου-Γιώργος Κωστάκης-Βασιλική Χατίνου-Δημήτρης Καρέλας 44:29

Ελενα Αναστασίου-Γιώργος Κουτρουλής-Θοδωρής Χατζησαββίδης-Αγγελος Μανίκας 46:26

2Χ5 χλμ. Ανδρών

Απόστολος Κουτσουμπές – Γιάννης Κόκλας 41:53

Στέφανος Κόκκινος – Παναγιώτης Οικονόμου 46:13

Νεκτάριος Καφές – Ανδρέας Ζουρλανδής 47:59

2Χ5 χλμ. Γυναικών

Θεανώ Δοξαρά – Αννα Δοξαρά 1:00.00

Γεωργία Κοκώνη – Μανδραλή 1:01.68

2Χ5 χλμ. Μικτή

Ειρήνη Σαρρή – Φιλάρετος Κυριακάκης 43:11

Φώτης Σκουφής – Κατερίνα Σκόφη 45:11

Κωνσταντίνος Μακαρές – Ιωάννα Τσιγάρα 46:42

Τον αγώνα Βίκος Street Relays της Λάρισας, διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας, την Α.Ε.Λ και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πλέον το επόμενο ραντεβού των Βίκος Street Relays είναι στον Πειραιά, στις 18 Νοεμβρίου!

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony καθώς και η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Bausch Health , που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις