ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Την Πέμπτη στη Λάρισα ο Αυγενάκης, ανακοινώνει στήριξη στην Καραλαριώτου – Στόχος να κλείσουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της ΝΔ στο νομό

Την προσεχή Πέμπτη αναμένεται να έρθει στη Λάρισα ο γραμματέας της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης με στόχο να ανακοινώσει επίσημα τη στήριξη της ΝΔ στην υποψηφιότητα της Ρένας Καραλαριώτου για το Δήμο Λαρισαίων.

Η παρουσία Αυγενάκη στη Λάρισα, προετοιμάζεται πυρετωδώς από τη ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας, με στόχο να κλείσουν, αν είναι δυνατόν όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ στο νομό της Λάρισας.

Αυτή τη στιγμή, εκτός της Ρένας Καραλαριώτου στο δήμο Λαρισαίων, σίγουροι θεωρούνται οι νυν δήμαρχοι Ελασσόνας και Κιλελέρ κκ. Ν. Ευαγγέλου και Θ. Νασιακόπουλος αντίστοιχα, ο κ. Γ. Μανώλης στο δήμο Τεμπών και ο κ. Γ. Κόκκορας στο δήμο Τυρνάβου. Στα Φάρσαλα αναμένεται πολύ σύντομα να τελειώσει και εκεί το θέμα του υποψηφίου γαλάζιου δημάρχου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρ. Καπετάνος δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Ουσιαστικά, το μεγάλο «αγκάθι» στο νομό της Λάρισας, αυτή τη στιγμή για τη ΝΔ είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς, καθώς υπάρχουν αρκετές υποψηφιότητες που δείχνουν να μην κάνουν πίσω.

Λ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις