ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ηττήθηκαν τα κορίτσια της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Την ήτα γνώρισε η ΑΕΛ στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην ομάδα του Άρη για  την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ που είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία ομάδα που ενισχύθηκε  σημαντικά το καλοκαίρι και έχει μοναδικό στόχο την άνετη κατάκτηση του  πρωταθλήματος ατύχησε και βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς με τον  αντίπαλο να εκμεταλλεύεται την απειρία της ΑΕΛ. Η ομάδα του Άρη  ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα πιέζοντας την ΑΕΛ σε όλα τα μήκη και  πλάτη του γηπέδου, δίνοντας πολύ γρήγορο ρυθμό στον αγώνα που έδειχνε  ότι θα είναι υπόθεση ενός ημιχρόνου.

Με το γρήγορο γκολ η ομάδα του Άρη είχε τον απόλυτο έλεγχο τον αγώνα  με την ΑΕΛ να προσπαθεί για αρκετή ώρα να προσαρμοστεί στον πολύ  γρήγορο ρυθμό αλλά και στα προσωπικά μαρκαρίσματα των μεσοεπιθετικών  του Άρη με αποτέλεσμα σε ακόμα μία ανύποπτη φάση στο 15′ να δεχθεί και  2ο τέρμα. Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε λίγο και η ΑΕΛ μπόρεσε να βγει  μπροστά και να χάσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με την Ζντράβκοβιτς η  οποία βρέθηκε μόνη απέναντι στην αντίπαλη τερματοφύλακα όμως το πλασέ  της δεν ήταν εύστοχο. Και αφού η ΑΕΛ δεν τιμώρησε τον Άρη, τιμώρησε η  μπάλα την ΑΕΛ και σε μία ολιγωρία σε ένα κόρνερ δέχθηκε και τρίτο  τέρμα λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αρκετά κάτι που ήταν αναμενόμενο  και φυσικό επακόλουθο. Ο Άρης συνέχισε να έχει την υπεροχή και να  πιέζει χωρίς όμως να κάνει μεγάλες φάσεις παρά μόνο κάποια στημένα και  κάποια σουτ εκτός περιοχής. Η ΑΕΛ προσπάθησε να σημειώσει κάποιο τέρμα  με αντεπιθέσεις κυρίως, όμως μετά και τις νέες προσθήκες νεαρών  αθλητριών οι ευκαιρίες που τις δινότανε να απειλήσει λιγόστευαν.  Παρόλα αυτά η ΑΕΛ έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να μειώσει. Μία  με την Σρετένοβιτς της οποία το σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή  κόντραρε σε σώμα αμυνόμενης μετά από φάση διαρκείας όπου λίγο πριν  ούτε η Κόντου αλλά ούτε και η Ζντράβκοβιτς κατάφεραν να σουτάρουν μέσα  στην περιοχή και την δεύτερη πάλι με την Σρετένοβιτς η οποία πέρασε  όποιον βρήκε από τα αριστερά όμως το σουτ ήταν αδύναμο και μπλόκαρε  εύκολα η τερματοφύλακας του Άρη. Τελικά η μπάλα τιμώρησε για ακόμα μία  φορά την ΑΕΛ η οποία λίγο πριν την συμπλήρωση των 90΄σε μία φάση που η  άμυνα της χαλάρωσε, οι έμπειρες επιθετικές του Άρη το εκμεταλλεύτηκαν  και σκόραραν για 4η φόρα δίνοντας μία διάσταση στο σκορ που δεν άξιζε  στην συνολική της προσπάθεια.

Το αποτέλεσμα του αγώνα φυσικά ήταν δικαιότατο με τον Άρη να είναι  ανώτερος σε όλες τις γραμμές. Από την πλευρά της η ΑΕΛ έκανε ότι  καλύτερο μπορούσε με όλες τις αθλήτριες της να δίνουν τον καλύτερο  τους εαυτό.

Για την ΑΕΛ, Βασίλης Πάνος
Ξεκίνησαν: Αρζουμανίδου, Καπιτζίκα, Αρκουλή, Παυλοπούλου, Σωτηριάδη,  Τσούκα, Κόντου, Ζντράβκοβιτς, Νεοφύτου, Σρετένοβιτς, Στυμονιάρη
Αλλαγές: Κόλτση, Σκοτεινιώτη Γ., Σκοτεινιώτη Κ., Κατσιάνα
Στον πάγκο βρέθηκαν: Νέστορα, Τσιάρα, Μίσσια

Εξαιρετική η διαιτησία της τριπλέτα από την Πέλλα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί την ομάδα του Άρη για την φιλοξενίας της και της  εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις