ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έστειλαν το μήνυμα της αισιοδοξίας μέσα από το χορό στο κέντρο της Λάρισας ενάντια στον καρκίνο του μαστού (φωτο – βίντεο)

ZUMBA PARTY υποστήριξης κι ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισας.

Ένα event που λαμβάνει χώρα για 7η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και μεταξύ άλλων δράσεών του φωτίζει συμβολικά κτίρια της πόλης μας, όπως έγινε σήμερα με την Ιατρική Σχολή (Κτήριο Κατσίγρα) το οποίο βάφτηκε ροζ ενώ στον αύλειο χώρο της σχολής, εντός της Πλατείας Ταχυδρομείου βρέθηκαν τα μέλη και εθελοντές του Συλλόγου οι οποίοι ενημέρωναν τους Λαρισαίους μοιράζοντας το γνωστό σε όλους μας « ροζ κορδελάκι» αλλά και έντυπο ενημερωτικό υλικό για τον καρκίνο του μαστού.

Ο κύριος στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης .

Τα τμήματα Zumba και zumba kids από τις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων ,με zumba instructor την κ. Νατάσα Αλεξάνδρου μετέφεραν μέσα από τον χορό τα πιο αισιόδοξα μηνύματα.

Όλα αυτά βέβαια αφιερωμένα για όλους εκείνους που πολέμησαν και βγήκαν νικητές και για όλους αυτούς που παλεύουν να νικήσουν τη μάστιγα.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις