ΛΑΡΙΣΑ

Διαψεύδει δημοσιεύματα για συζητήσεις περί στήριξης σε περιφέρεια η δήμους ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Διαψεύδει δημοσιεύματα για συζητήσεις περί στήριξης σε περιφέρεια η δήμους ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, με σχόλιό του το γραφείο τύπου της νομαρχιακής επιτροπής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Προς άρση παρεξηγήσεων και ως απάντηση σε διάφορα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, το Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας διευκρινίζει ότι η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής την περασμένη Παρασκευή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενημέρωσης των μελών για την Πολιτική Απόφαση της πρόσφατης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Στη συνεδρίαση δεν υπήρξε καμία αντίρρηση στην Πολιτική Απόφαση της Κ.Ε. και εκείνο που ρητά τονίστηκε είναι η βούληση όλων των στελεχών να εργαστούν για την δημιουργία ευρύτερων σχημάτων, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σχημάτων που θα έχουν δημοκρατικό και προοδευτικό πρόσημο και τα οποία θα διεκδικήσουν τους Δήμους και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με στόχο την ανατροπή του παρωχημένου μοντέλου ανάπτυξης που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία, αλλά και θα αποτελέσουν ελπιδοφόρο ανάχωμα στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και την έξαρση της ακροδεξιάς, τόσο στην Ευρώπη όσο και στη χώρα μας.

Στην ίδια συνεδρίαση δεν υπήρξε θέμα της ημερήσιας διάταξης και φυσικά καμία απόφαση σχετικά με τους υποψήφιους Δημάρχους ή τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τους οποίους και θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.

Όλα τα υπόλοιπα που δημοσιεύονται, διαδίδονται ή επιχειρούνται να διαρρεύσουν αποτελούν ευσεβείς πόθους διαδρομιστών που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις