ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Δεν μοιάζει με κανέναν άλλον, είναι  Λαρισαίος και εντυπωσίασε με την διαφορετικότητά του στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» (φωτο-βίντεο)

Εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του τηλεοπτικού σόου του ΣΚΑΙ, «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και πραγματικά καθήλωσε τους πάντες με την διαφορετικότητά του.

Ο 27χρονος Λαρισαίος Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, είναι ψάλτης στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στον Τύρναβο και πήγε στο σόου για να διαγωνιστεί στο τραγούδι έχοντας γνώσεις βυζαντινής μουσικής, αλλά κυρίως για να περάσει το μήνυμα της Ορθοδοξίας όπως είπε.

Συγκεκριμένα απευθυνόμενος στους τρεις κριτές είπε πως θέλει να περάσει το μήνυμα ειδικά στους νέους ανθρώπους όπως είναι ο ίδιος,  πως: «Δεν πρέπει να κατακρίνουμε τους ανθρώπους, αλλά να κοιτάμε τους εαυτούς μας και έτσι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος».

Και οι τρεις κριτές, οι Γιώργος Καπουτζίδης, Μαρία Μπακοδήμου και Σάκης Τανιμανίδης, καθηλώθηκαν από την εμφάνιση του Λαρισαίου και τονίζοντας ότι επειδή ακριβώς πρεσβεύει κάτι διαφορετικό και είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, του δώσανε τρία «ΝΑΙ» και έτσι θα τον ξαναδούμε και στην επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: 

 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις