Most ViewedΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Στηρίζει Ρένα Καραλαριώτου η Νέα Δημοκρατία για το δήμο Λαρισαίων – Έρχεται Λάρισα ο Αυγενάκης για την επίσημη ανακοίνωση

Στην επιβεβαίωση μίας αναμενόμενης στήριξης προχώρησε με δήλωσή του ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Καπετάνος το απόγευμα της Κυριακής. Όπως εξήγησε, εντός των επομένων ημερών θα βρεθεί στη Λάρισα ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης προκειμένου να ανακοινώσει τη στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο της Ρένας Καραλαριώτου για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καπετάνου: “Η ΝΟΔΕ Λάρισας – σύμφωνα πάντα με την κεντρική γραμμή της Παράταξής μας- ξεκαθάρισε εγκαίρως, ότι  στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στοχεύει στην σύνθεση και στην ενωτική κάθοδο, σε κάθε Δήμο του νομού μας,  με πρόσωπα και συνδυασμούς που διαθέτουν ένα πλατύ κοινωνικό έρεισμα και ένα ευρύ φιλελεύθερο πρόσημο. Για τους λόγους αυτούς, ήταν ομόφωνη και έγκαιρη η απόφαση της ΝΟΔΕ Λάρισας, ότι θα στηριχθεί από όλα τα μέλη της η επιλογή νίκης, ενός και μόνο ισχυρού συνδυασμού σε κάθε δήμο του νομού μας.

Το κοινό ενωτικό καλέσμα και η συμφωνία των δύο μεγάλων αυτοδιοικητικών παρατάξεων «ΛΑΡΙΣΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και «ΛΑΡΙΣΑ-ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», όπως αποτυπώθηκε στην κοινή διακήρυξη των δύο επικεφαλής (Ρένας Καραλαριώτου και Αθανασίου Μαμάκου) αποτελούν την βάση για την δημιουργία ενός ευρύτατου πολυσυλλεκτικού πλειοψηφικού ρεύματος, που θα πετύχει την ανατροπή της σημερινής ζοφερής κατάστασης στο δήμο Λαρισαίων.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της Ν.Δ. Χρήστος Καπετάνος

Η θετική απήχηση αυτής της συνεργασίας, αποτυπώνεται και από τις ενωτικές δηλώσεις που την ακολούθησαν.

Η θύμηση του πρόσφατου παρελθόντος, μας δείχνει πως πρέπει να πορευόμαστε στο παρόν και πώς να σχεδιάζουμε το μέλλον. Η ΕΝΟΤΗΤΑ, απαιτεί θάρρος και τομές, χωρίς εσωστρέφεια, γιατί κανείς δεν περισσεύει στον μεγάλο αγώνα που τώρα ξεκινά, για τη ΝΙΚΗ.

Στο πλαίσιο αυτό, την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στη Λάρισα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από μέλη της επιτροπής των αυτοδιοικητικών εκλογών της Παράταξής μας, όπου και θα προβούν στην οριστική ανακοίνωση.

Τα κόμματα, ανήκουν στην κοινωνία και δεν είναι έξω απ’ αυτήν. Το μήνυμα ενότητας, που ήταν ο αρχικός στόχος όλων μας, εδράζεται στην πίστη πως μπορούμε να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη γενιά μας, βάζοντας ένα λιθαράκι ελπίδας και προοπτικής ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις