ΛΑΡΙΣΑ

Σταύρος Θεοδωράκης από Λάρισα: «Θα είμαστε στη Βουλή, Ποτάμι και ξερό ψωμί»

«Το Ποτάμι θα είναι στη Βουλή ξανά και μάλιστα πιο δυνατό», τόνισε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης όπου συναντήθηκε με μέλη και φίλους του κόμματος, στο καφέ «Κλίμαξ» μιλώντας για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Μάλιστα ξεκίνησε την συζήτηση λέγοντας: «Ποτάμι και ξερό ψωμί», χειροκροτούμενος από τους φίλους του κόμματος.

Σχετικά με τις εξελίξεις σ το Σκοπιανό, ο κ. Θεοδωράκης, επισήμανε:

«Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να έχουμε εξελίξεις. Το Ποτάμι πάντως έχει αποφασίσει να κάνει το πατριωτικά σωστό για τη χώρα. Όπως ξέρετε δεν στηρίζουμε τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, στηρίζουμε όμως την πατρίδα μας. Το πώς αυτό θα εκφραστεί στη Βουλή κάντε υπομονή και θα το δείτε».

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόωρες εκλογές. Το τελευταίο σφιχταγκάλιασμα Τσίπρα-Καμμένου δείχνει ότι είναι αποφασισμένοι να πάνε μαζί τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο που είναι οι Ευρωεκλογές. Ξεκάθαρα το Ποτάμι δεν στηρίζει την συνέχιση  αυτής της διακυβέρνησης. Είναι άλλο πράγμα, να στηρίζεις μια επιμέρους άποψη, να αλλάξει κάτι στη ζωή των Ελλήνων και άλλο να πεις ότι στηρίζω και μετέχω σε μια κυβέρνηση. Αυτό δεν θα γίνει, αποφασίσαμε τον αυτόνομο ρόλο».

ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

«Αυτό εμάς δεν μας ξαφνιάζει, γιατί όπως θυμάστε, προσωπικά εγώ δύο φορές στη Βουλή και το 2016 και το 2017, έχω θέσει το θέμα των μυστικών κονδυλίων. Είναι σε πολλά υπουργεία, είναι διασπασμένα και δεν δίνονται με έναν τρόπο που να εξασφαλίζει τον έλεγχο τους. Το υπ. Εξωτερικών είναι από τα μόνα υπουργεία που έχουν και την έγκριση  της Βουλής για το που έχει δαπανήσει, αλλά σε όλα τα άλλα υπουργεία, στο υπουργείο Αμύνης, Εσωτερικών, Μακεδονίας Θράκης, σε όλα αυτά τα υπουργεία τα κονδύλια φεύγουν ανεξέλεγκτα και πολλές φορές υπηρετούν πολιτικές καριέρες και όχι εθνικούς πατριωτικούς σκοπούς».

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

«Το Ποτάμι θα είναι στην ελληνική βουλή και πιστεύω δυνατότερο από την προηγούμενη φορά και θα είναι και στην Ευρωβουλή».

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Αθανασία Παύλου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις