ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Οι Λαρισαίοι έτρεξαν για καλό σκοπό, στα «Bίκος Street Relays» της Λάρισας (φωτο – βίντεο)

Ο καλός καιρός βοήθησε τους Λαρισαίους να τρέξουν το πρωί της Κυριακής για καλό σκοπό.

Τα «Βίκος Street Relays Λάρισα 2018» πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί με την εκκίνηση να δίνεται στην Κεντρική πλατεία της πόλης και με μεγάλη συμμετοχή από τους Λαρισαίους.

Τα ομαδικά αγωνίσματα ήταν 4×2500μ., 2×5000μ., το ατμικό αγώνα 10.000μ., καθώς και οι παιδικές σκυταλοδρομίες 4×50μ. και 4χ100μ.
Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Λάρισας και παράλληλα έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και ανταποδοτική προσφορά σε κάθε τοπική κοινωνία.
Είχαν όμως και αγωνιστικό χαρακτήρα, αφού οι τρεις πρώτοι νικητές και νικήτριες του αγωνίσματος των 10 χιλιομέτρων εισέπραξαν και χρηματικά έπαθλα, καθώς από φέτος η σειρά των Βίκος Street Relays έχει τον χαρακτήρα κανονικού πρωταθλήματος.

Τον αγώνα Βίκος Street Relays διοργάνωσε στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας, την Α.Ε.Λ και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις