ΛΑΡΙΣΑ

Ο Κέλλας στην 14η Γιορτή Ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης: Η εξωστρέφεια στην αγροτική πολιτκή μονόδρομος για το μέλλον

«Όταν βρέθηκα στο Μόναχο, πριν καιρό, για συναντήσεις με τους Έλληνες ομογενείς και τους εκπαιδευτικούς μας, παρατήρησα ότι σε περίοπτη θέση, σε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα της περιοχής,υπήρχαν τα ελληνικά ακτινίδια με την ένδειξη “Πυργετός – Greece”. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, μάλιστα,μου είπαν ότι θεωρούνται τα πιο ποιοτικά».

Μια προσωπική εμπειρία, επέλεξε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ξεκινώντας τον χαιρετισμό του στην έναρξη της 14ης Γιορτής Ακτινιδίου Πυργετού – Αιγάνης, για να αναδείξει την αναγκαιότητα στόχευσης της αγροτικής πολιτικής της χώρας στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και την εξωστρέφεια.

«Σήμερα, βρισκόμαστε εδώ για να τιμήσουμε όλους εσάς, που κάτω από αντίξοες συνθήκες – καιρικές αλλά και οικονομικές – δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για να παράξετε αυτό το θεσπέσιο και ποιοτικότατο προϊόν και πραγματικά είστε άξιοι συγχαρητηρίων», τόνισε ο Λαρισαίος πολιτικός, για να συνεχίσει:

«Το μόνο που ζητάτε από την πολιτεία είναι να μην βάζει εμπόδια στην παραγωγή σας και αντ’ αυτού, “ανταμείβεστε” με υπέρμετρη φορολόγηση, κατάργηση του αγροτικού πετρελαίου, κατάσχεση λογαριασμών, παράλογες ασφαλιστικές εισφορές, συνεχείς αλλαγές στον συνεταιριστικό νόμο, αύξηση των τιμών στα αγροεφόδια».

Ο κ. Κέλλας, κλείνοντας τον χαιρετισμό του, συνεχάρη τόσο τους διοργανωτές όσο και τους κατοίκους της περιοχής, καθώς όπως επεσήμανε,“καταστήσατε την γιορτή, θεσμό για ολόκληρη την περιοχή.Εδώ και 14 χρόνια ο Πυργετός και η Αιγάνη στέλνουν μήνυμα πως όπου υπάρχει μεράκι, συνεργασία και όραμα, μπορούν να επιτευχθούν ακόμη και τα πιο δύσκολα”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις