ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση του 3ου παιδικού αγώνα δρόμου «Τρέχουμε στον Αγ.Θωμά»

Όπως  κάθε χρόνο έτσι και φέτος τη Κυριακή 21 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά από την 1η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων και τους ενεργούς πολίτες του Αγ. Θωμά ο 3ος παιδικός αγώνας δρόμου «Τρέχουμε στον Αγ. Θωμά»

Μικρά παιδιά της συνοικίας του Αγ Θωμά έτρεξαν διάφορες  διαδρομές των 100Μ, 400Μ, 800Μ, ανάλογα με την ηλικία και τη φυσική τους κατάσταση δίνοντας το σύνθημα ότι ο αθλητισμος είναι υγεία,χαρά και διασκέδαση.

Ο πρόεδρος της 1ης Δημοτικης Κοινοτητας του Δημου Λαρισαίων κ. Δαούλας Γιώργος ευχαρίστησε τα παιδια που ανταποκρίθηκαν στο καλεσμα για 3η  χρονια . Τους μίλησε για τον αθλητισμό,  για το σκοπό του αγώνα και για τα οφέλη που μπορει να έχουν από τον αθλητισμό. Ευχαρίστησε τους ενεργούς πολίτες του Αγ Θωμά για την συνεργασία που είχαν στην οργάνωση, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Καφφέ Θεόδωρο για τα μπλουζάκια,το καφε West Side για τα νερά, τον Όλυμπο για τα γάλατα, τον κ. Αραμπατζή Γεώργιο για την ηχιτική κάλυψη, τους εθελοντές της ΕΟΔΥΑ για την υγειονομική κάλυψη και την Εστία οπου συνόδευε προσφυγόπουλα από το Κουτσόχερο τα οποία συμμετείχαν στον αγωνα.

Με αυτόν τον αγώνα έκλεισε μια σειρα παιδικών αγώνων που πραγματοποίησε η 1η ΔΚ για το 2018 με  μεγαλη επιτυχια από τον Μαιο ως σήμερα σε διάφορες συνοικίες της κοινότητας δίνοντας ραντεβου για το 2019 και για τις υπόλοιπες συνοικίες.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν σε όλα τα παιδια  που συμμετείχαν  ξεχωριστά αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια, έπαινοι και στους τρεις πρώτους ανα κατηγορία και κύπελλα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις