Most ViewedΛΑΡΙΣΑ

Φανάρι – «νάνος» απειλεί περαστικούς στο κέντρο της Λάρισας! (φωτό)

Στο πλαίσιο των έργων που γίνονται στη Λάρισα για την αναμόρφωση του κέντρου της, τοποθετήθηκαν και ορισμένοι καινούργιοι φωτεινοί σηματοδότες.

Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό, το περίεργο είναι πως, σύμφωνα με καταγγελία Λαρισαίου πολίτη, συγκεκριμένο φανάρι τοποθετημένο επί της οδού Μανδηλαρά, πριν την Μ. Αλεξάνδρου, είναι ασυνήθιστα χαμηλό και σύμφωνα με τον ίδιο άκρως επικίνδυνο για ορισμένους περαστικούς (λόγω ύψους).

Ο καταγγέλλων τονίζει στο onlarissa.gr, πως προσπάθησε να επικοινωνήσει  με την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Λάρισας, αλλά αυτό δεν στάθηκε εφικτό, καθώς η απάντηση ήταν πως ο υπεύθυνος απουσιάζει.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο Λαρισαίο πολίτη (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεσή μας) την περασμένη Δευτέρα το πρωί οι ηλεκτρολόγοι που πήγαν στο σημείο για να συνδέσουν τον καινούργιο σηματοδότη, αστειεύτηκαν και οι ίδιοι με το ύψος του συγκεκριμένου φαναριού.

Τέλος ο καταγγέλλων προσθέτει: «Εκτός αυτού, φανάρια ήδη υπήρχαν στο δρόμο αυτό, αλλά για “άγνωστο” λόγο τοποθετήθηκαν εξαρχής καινούριες κολώνες. Επίσης οι παλιές κολώνες δεν ξηλώθηκαν πριν γίνουν οι εργασίες του νέου πεζοδρομίου με τις καινούριες πλάκες, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ξηλωθεί και πάλι κάποια στιγμή.  Όλα αυτά δυστυχώς τα πληρώνουμε όλοι εμείς, οι Λαρισαίοι πολίτες».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις