Most ViewedΛΑΡΙΣΑ

Τραυματίστηκε Λαρισαία από τα… “υπερσύγχρονα” πεζοδρόμια στο κέντρο της Λάρισας – Δείτε φωτογραφίες

Την ώρα που η δημοτική αρχή της Λάρισας επιχειρεί επικοινωνιακά να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την ανακατασκευή μερικών κεντρικών οδών με αλλεπάλληλες επισκέψεις του δημάρχου κ. Απόστολου Καλογιάννη, πλήθος συμπολιτών ζουν το δικό τους καθημερινό Γολγοθά στο κέντρο της πόλης, επιχειρώντας απλά να… περπατήσουν στο πεζοδρόμιο.

Με πρόσφατο ρεπορτάζ το onlarissa.gr είχε αναδείξει την κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται μεγάλο  μέρος των πεζοδρομίων στο κέντρο της Λάρισας, εκφράζοντας τη δυσφορία της κοινής γνώμης για την απραξία ετών για το ζήτημα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της κεντρικής οδού Αβέρωφ δίπλα στη Ρούσβελτ, όπου το πεζοδρόμιο είναι κυριολεκτικά παγίδα για κάθε “τολμηρό” που επιχειρεί να το διασχίσει.

Δυστυχώς σήμερα το ρεπορτάζ γίνεται περισσότερο επίκαιρο παρά ποτέ, καθώς μία συμπολίτισσά μας τραυματίστηκε περπατώντας στο συγκεκριμένο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Δείτε τη φωτογραφία από το σημείο του τραυματισμού και προσέξτε την κατάσταση του πεζοδρομίου:

Δείτε και την άθλια κατάσταση των πεζοδρομίων της συγκεκριμένης οδού, στο κέντρο της Λάρισας:

Προφανώς και Λάρισα δεν είναι μόνον η Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Μανδηλαρά και η Βενιζέλου. Ας το καταλάβουν μερικοί, έστω και με αρκετή καθυστέρηση…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις